Büyükşehir’in ücretsiz POMEM kursları başlıyor
Büyükşehir, geleceğin polis adayları için hayata geçirdiği ücretsiz Özel Yetenek Kursları ile gençleri hayallerine bir adım daha yaklaştırıyor
‘Sporun Başkenti Kocaeli’ vizyonu doğrultusunda alanında uzman bilim insanlarıyla kentin spor geleceğini tasarlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, kentte yaşayan gençlerin polis olma hayallerine ulaşmalarına imkân sağlıyor. Geçtiğimiz dönemlerde sınavlara Büyükşehir’in kurslarında ücretsiz olarak hazırlanan çok sayıda genç, polislik mesleğine adım atmayı başarmıştı. Polis Meslek Eğitim Merkezleri (POMEM) tarafından 2025 yılında 12 bin polis alımı yapılacak olması Kocaeli Büyükşehir’in Özel Yetenek Kurslarına gençlerin ilgisini daha da artırdı.
KURSLARA KAYITLAR ALINIYOR
32. dönem POMEM sınavlarına gençleri hazırlamak için Özel Yetenek Kursları düzenleyen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kurslara kayıtları almaya başladı. Hayata geçirdiği ücretsiz ‘Fiziki Yeterlilik Sınavı Hazırlık Kursu’ ile geleceğin polis adaylarını hayallerine bir adım daha yaklaştıran Büyükşehir, gençleri bu kurslarda uzman antrenörler eşliğinde fiziki mülakatlara hazırlayacak. Başvuruların tamamlanmasının ardından yeterli katılımcı sağlandıktan sonra çalışmalar sınav takvimlerine uygun dönemlerde İzmit Atletizm Pisti’nde kondisyon ve hazırlık etabı ile başlayıp, Vezirçiftliği Spor Salonu’nda sınavlara hazırlık ve parkur etabıyla devam edecek.
BAŞVURU YAPMAK ÇOK KOLAY
32. dönem POMEM Kurslarına katılım sağlamak isteyen adaylar https://kilavuzgenclik.kocaeli.bel.tr/HerkesicinSpor/Online.aspx adresi üzerinden online formu doldurduktan sonra KPSS sonuç belgelerini sisteme yükleyerek başvuru yapabilecek. Kurs ile ilgili detaylı bilgi almak isteyen adaylar Büyükşehir’in 153 Çağrı Merkezi’ni arayarak başvuru ve detayları öğrenebilecek.
KARTEPE’DE 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ GURURLA ANILDI
BÜYÜKAKIN: “ÇANAKKALE RUHU BURADA”
DEĞİRMENDERESPOR BAŞARIYA DOYMUYOR
KARTEPE’DE STK’LAR BULUŞTU
GÖLCÜK’TE ÇANAKKALE ZAFERİNİN 111. YIL DÖNÜMÜNDE ŞEHİTLERİMİZ RAHMETLE ANILDI
KENT BAYRAMLAŞMASI BİRİNCİ GÜN GERÇEKLEŞECEK
GÖLCÜK DİŞ SAĞLIĞI’NDA BİRLİK SOFRASI
GÖLCÜK CHP'DEN CAMİLERDE İKRAM, SAHURDA DAYANIŞMA
"ÇANAKKALE RUHU, İSTİKLALİMİZİN EN BÜYÜK TEMİNATIDIR"
BAŞKAN BÜYÜKAKIN AFET GÖNÜLLÜLERİ İLE İFTAR YAPTI
BAŞKAN ALİ YILDIRIM SEZER İFTAR'DA SPOR KULÜP BAŞKANLARI İLE BİR ARAYA GELDİ
MUKADDES EMANETLER BEYAZ KALPLERİ DUYGULANDIRDI
KOCAELİ’YE ÖZGÜ ÜRÜNLER HATIRA MAĞAZASI’NDA
BAŞKAN SEZER, “KAHRAMANLIK DESTANI ÇANAKKALE ZAFERİ'NİN 111.YILI KUTLU OLSUN”
BÜYÜKŞEHİR, RAMAZAN’IN RUHUNU ŞEHİRLE BULUŞTURDU
İLYAS DOBRA VEFAT ETTİ
BAŞKAN BÜYÜKAKIN, “KOCAELİSPOR ÇOK DAHA İYİ YERLERDE OLACAK”
TALUS: İFTAR SONRASI SALON DIŞINDAKİ TARTIŞMA ÜZÜNTÜ YARATTI
GÖLCÜKSPOR CUMAYERİ MESAİSİNE BAŞLADI
KULİSTE MUHABBETLER...
CHP GÖLCÜK’TEN SAĞLIK ÇALIŞANLARINA 14 MART ZİYARETİ
SERVİS SORUMLULARINDAN BAŞHEKİM VE YÖNETİCİ HEKİMLERE TIP BAYRAMI SÜRPRİZİ
KARTEPE’DE CAMİLERDE BAYRAM MESAİSİ
VALİ AKTAŞ’TAN ÇOCUK ŞUBE İNCELEME
BAŞİSKELE’DEN FİLİSTİN’E RAMAZAN DAYANIŞMASI
ZABITA HUZURLU BİR BAYRAM İÇİN SAHADA
AK PARTİ İFTARINDA 3 BİN KİŞİ AYNI SOFRADA ORUÇLARINI AÇTI
“KAYIK ÇEKEK YERİ” DEĞİRMENDERE’YE ÇOK YAKIŞTI
TALUS: 323 BİN 36 ÜYEMİZ VAR
ARAÇ İÇİ EKRAN CEZALARI İPTAL !
Yükleniyor
-
BIST 100
16159,06%-0,58
-
DOLAR
44,21% 0,06
-
EURO
51,04% 0,08
-
GRAM ALTIN
6957,36% -2,18
-
Ç. ALTIN
11465,56% -1,02




