Tarih: 25.03.2023 09:37

Çağlayan Garipoğlu kararını verdi BAĞIMSIZ MİLLETVEKİLLİĞİNE ADAYLIĞINI KOYUYOR

Facebook Twitter Linked-in

Barış ve Eşitlik Partisi Genel Başkanı Çağlayan Garipoğlu, 14 Mayıs’ta yapılacak olan Genel Seçimlerde Bağımsız Milletvekili olmaya karar verdiğini açıkladı. Garipoğlu, ‘Halkımızın Siyasi Partilere Güveni kalmadığı için Bağımsız Milletvekili olmaya karar verdim’ dedi.

‘Halkımızın Siyasi Partilere güveni kalmadı’

14 Mayıs seçimlerine yaklaştığımız bugünlerde Siyasette hareketlilik artmış durumda. Gölcüklü Siyasetçi Çağlayan Garipoğlu, 14 Mayıs Genel Seçimlerine Bağımsız Milletvekilliğine adaylığını açıkladı. Garipoğlu’na neden Bağımsız Milletvekilliğine aday olduğunu sorduk. Garipoğlu, Gazetemize, ‘Halkımızın Siyasi Partilere Güveni kalmadığı için Bağımsız Milletvekili olmaya karar verdim’ diye cevap verdi.

‘Gücünüz Gücüm Olacaktır’

Garipoğlu, yaptığı açıklamada, ‘Halkımızın Siyasi Partilere güveni kalmadığı için Bağımsız Milletvekili olmaya karar verdim. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde yoksulların, gariplerin, kimsesizlerin sesi olacağız. Kocaeli’den Bağımsız Milletvekili adayı olarak halkımıza ve Kocaeli’ye canla başla çalışarak hizmet edeceğim. Son derece istekli, heyecanlı yol alarak siz değerli halkımızın sesi olmak, sizlerle el ele vererek ve Devletimiz ile Milletimizin yükünü bir nebze olsun almak istiyorum. Hedeflediğimiz bu yolda önce Rabbime, sonra kendime ve siz dostlarıma güveniyorum. Desteğinizi Lütfen Esirgemeyin. Gücünüz, Gücüm Olacaktır. Rabbim Utandırmasın’ dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —