Tarih: 01.10.2018 12:46

Çakır, ‘Çiftçiler kaderine terk edilmemeli’

Facebook Twitter Linked-in

Çakır, ‘Çiftçiler kaderine terk edilmemeli’

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gölcük İlçe Başkanı Bilal Çakır, gündemi değerlendirerek, önemli açıklamalarda bulundu. Çakır, çiftçilerin yaşanan bu zorlu süreçte desteklenmesi gerektiğini belirtti.

‘Çiftçilerimiz mutlaka daha da desteklenmeli’

MHP İlçe Başkanı Bilal Çakır, “Devletin son günlerde tarımla ilgili üretimi teşvik amaçlı adımlar attığını görüyorum ama atılan bu adımlar bizi memnun etse de, zor durumda olan Çiftçilerimiz mutlaka daha da  desteklenmeli. Gübre, indirimli  mazot ve özellikle yerli tohumun çiftçimize verilip üretimin teşvik edilmesi gerekiyor” ifade etti.

Çakır, ‘’Ekonomik krizle mücadele ediyoruz’’

MHP Gölcük İlçe Başkanı Bilal Çakır ekonomiyle alakalı açıklamalarında şunları dile getirdi: “Özellikle ülkemizdeki yakıtın dolar üzerinden endekslendiğini düşünürsek Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin bir şekilde dolardan vazgeçmesi konusunda atılan adımların daha yaygınlaşması gerekiyor. Rusya, İran, Çin gibi ülkelerle kendi para birimleriyle antlaşma yapıldığını dolara alternatif 2. veya 3. para birimi benimseyip özellikle ihracatta Dolar bazlı ürünlerin kendi para birimimizle işlem görmesi gerekiyor’ dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —