Tarih: 04.07.2019 13:43

Cami önlerinde her namaz çıkışı aynı manzara DİLENCİLER VATANDAŞLARI USANDIRIYOR

Facebook Twitter Linked-in

Cami önlerinde her namaz çıkışı aynı manzara

DİLENCİLER VATANDAŞLARI USANDIRIYOR

İlçemizde her geçen gün sayıları artmakta olan dilenciler vatandaşları usandırıyor. Her namaz çıkışında vatandaşlardan para dilenen dilenciler için önlem alınması isteniyor.

Namaz çıkışlarını takip ediyorlar

Dilenciler, özellikle namaz çıkışlarını takip ettikleri gözlerden kaçmıyor. İlçemizde her geçen gün sayıları artmakta olan ve vatandaşların duygularını suistimal  etmek için kucaklarından çocuk eksik olmayan dilenciler artık vatandaşları usandırdı. İlçemizde  bulunan camilerde namaz çıkışlarında kucaklarında çocuklar ile para dilenen dilenciler için vatandaşlar gerekli önlemlerin alınmasını istediklerini dile getirdiler.

Acil önlem alınması isteniyor

Konu hakkında düşüncelerini dile getiren vatandaşlar, “ Her namaz çıkılında bu manzara ile karşılaşmaktan artık gına geldi. Tüm gün küçücük çocukları ile sokak sokak gezip para dilenen dilenciler namaz çıkışlarında da cami önlerinden ayrılmıyorlar. Bu dilencilerden çok kucaklarında ki çocuklara üzülüyoruz. Bu sıcakta bütün gün güneşin altında kalıyorlar. Para versek bir dert vermesek ayrı bir dert. Bizde ne yapacağımızı şaşırdık. Bu nedenle artık yetkililerden bu dilenciler konusunda ciddi önlemler almalarını istiyoruz” dediler. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —