Tarih: 09.10.2022 11:30

Camiler ve Din Görevlileri Haftası ile Mevlid-i Nebi Haftası Programı YOĞUN KATILIM İLE GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Facebook Twitter Linked-in

1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası ile Mevlid-i Nebi Haftasının bu yılki teması ‘’ Peygamberimiz, Cami ve İrşat ‘’ olarak belirlenmişti. Gölcük Müftülüğü tarafından Kongre Sarayı’nda gerçekleştirilen konferans yoğun katılım ile gerçekleşti.

Katılım yoğun oldu

Programa Gölcük Kaymakamı Yusuf Özdemir, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Kocaeli İl Müftü Yardımcıları Bahri Şamat ile Mikail Özkan, Kartepe İlçe Müftüsü İrfan Üstündağ, AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, din görevlileri, Kur’an Kursu Öğreticileri ile emekli din görevlilerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Diyanet Başkanlığının Mevlidi Nebi Sinevizyonu izletildi

Gölcük Müftülüğü tarafından tertip edilen konferans Gölcük İlçe Müftüsü Emin Yılmaz’ın riyasetinde, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Kuran Kursu Öğretici Muhammed YasirKüllü’nün Kur’an-ı Kerim Tilaveti, Diyanet Başkanlığının Mevlidi Nebi Sinevizyonu, İmam Hatip Murat Şahoğlu’nun şiir okumasına Müezzin-Kayyım Hilmi Ulu Ney çalarak eşlik etti.

Din görevlilerinin haftalarını tebrik ettiler

Gölcük İlçe Müftüsü Emin Yılmaz’ın açılış konuşması sonrası Gölcük Kaymakamı Yusuf Özdemir ile Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer konuşmalarında din görevlilerinin haftalarını tebrik ettiler.Açılış konuşmaları sonrasında Emekli Eğitim Görevlisi Durmuş Ali Karabacak, Peygamberimiz Cami ve İrşat konulu konferansı ile program sona erdi.

Müftü Yılmaz teşekkür etti

Gerçekleştirdikleri konferans sonrası bir açıklama yapan Gölcük İlçe Müftüsü Emin Yılmaz, “Konferansımıza yoğun ilgi göstererek büyük bir samimiyet ve ciddiyet içerisinde konferansımıza teşrif ederek huşu içerisinde programı takip eden başta Gölcük Kaymakamımız Sayın Yusuf Özdemir, Gölcük Belediye Başkanımız Sayın Ali Yıldırım Sezer’, Kocaeli İl Müftü Yardımcıları Bahri Şamat ile Mikail Özkan’a, Kartepe İlçe Müftüsü İrfan Üstündağ’, AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen’e teşekkür ederim. Personelimizin, Camiler ve Din Görevlileri ile Mevlidi Nebi haftasını tebrik ederim” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —