Tarih: 28.05.2021 07:37

ÇANAKKALE BELEDİYESİ İTFAİYE MÜDÜRLÜĞÜ

Facebook Twitter Linked-in

İTFAİYE PERSONELİNE YAZLIK VE KIŞLIK KIYAFET ALIMI

İTFAİYE PERSONELİNE YAZLIK VE KIŞLIK KIYAFET ALIMI alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.

İsmetpaşa Mahallesi İzmir Caddesi No:12 17100 ÇANAKKALE MERKEZ/ÇANAKKALE

2862160012 – 2862160012

Yüklenici ihale konusu malları sözleşme imzalandığı tarihten itibaren Çanakkale Belediyesi İtfaiye Müdürlüğüne 30 (otuz) gün içinde teslim edilecektir.İhaleye katılan firmalar, teknik şartnamede belirtilen malzemelerin özelliklerine göre her bir malzemeden  numune hazırlayacak ve numunelerini ihale esnasında yanında getireceklerdir. Numunelerini yanında getirmeyen veya eksik getirenler ile teknik şartnamede belirtilen özellikleri taşımayan firmaların teklifleri değerlendirme dışı bırakılacaktır. (Yazlık-Kışlık Erkek-Bayan ayakkabı numuneleri birden fazla çeşit olabilir.)Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar Namıkkemal Mahallesi Köprübaşı Caddesi Belediye Binası Kat:2 İhale İşleri Birimi ÇANAKKALE adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.

ayrıntılı bilgi için tıklayınız:https://www.ilan.gov.tr/ilan/795063/ihale-duyurulari/mal-alim-ihaleleri/itfaiye-personeline-kislik-kiyafet-satin-alinacaktir


Orjinal Habere Git

— HABER SONU —