Tarih: 17.03.2022 14:18

Çanakkale Zaferi’nin 107. Yıldönümü VAROLUŞ DESTANI

Facebook Twitter Linked-in

Çanakkale Zaferi’nin 107. Yıldönümü

VAROLUŞ DESTANI

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri anma günü münasebetiyle ilçemizde yarın bir dizi program düzenlenecek ve tarihe altın sayfada geçen şehitlerimiz dualarla anılacak. 18 Mart Çanakkale Zaferinin 107. Yıldönümünde ilçemizde gerçekleştirilecek programlarda belli oldu.

Birçok program ve etkinlik gerçekleştirilecek

Yarın 18 Mart. Yani tarihe altın sayfalarda geçen zaferin 107. Yıldönümü. Yarın Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Silah arkadaşlarının imkânsız gözüken bir durumu mucizeye dönüştürdüğü, eşine az rastlanır zaferin yıldönümü. Türk Milletinin büyük gurur duyduğu Çanakkale Zaferi’nin 107. Yıldönümünün anma programları belli oldu. Gölcük Kaymakamlığı’ndan yapılan açıklamada 18 Mart 2022 Cuma günü saat 09.00’da Anıtpark’ta Çelenk Sunma Töreni gerçekleştirilecek, ardından 09.30’da Şehitlik ziyaret edilecek. Akabinde saat 10.30’da Kazıklı Kervansaray Kültür Merkezi’nde 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitlerimizi anma günü özel Salon Programı icra edilecek. Saat 16.35’te ise Gölcük Tevfik Hoca Camii’nde İkindi namazı sonrası Gölcük Müftülüğü tarafından başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Şehitlerimiz için Mevlid-i Şerif programı düzenlenecek.

Gölcük halkı Çanakkale Zaferini doyasıya kutlayacak

Gölcük İlçe Protokolü yarın gerçekleştirilecek olan programlara ve etkinliklere Gölcük halkının yoğun katılım sağlamasını istedi ve programlara halkı davet etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —