Tarih: 13.07.2022 13:24

Cancan Gayrimenkul Gölcük’te kadının gücünü gösteriyor KALİTE ASLA TESADÜF DEĞİLDİR

Facebook Twitter Linked-in

Cancan Gayrimenkul Gölcük’te kadının gücünü gösteriyor

KALİTE ASLA TESADÜF DEĞİLDİR

İlçemizde 10 yıldır gayrimenkul alım satımı yapan Cancan Gayrimenkul’ün sahibi Sevim Çetin Gölcük’te emlak sektöründe kadının gücünü ortaya seriyor. Emlak sektöründe kadınların daha güçlü olduğunu altını çizen Çetin, Cancan Gayrimenkul olarak her bütçeye uygun dairelerini  olduğunu ifade etti. 

Merkez Mahallesi Donanma İş Merkezi 2. Blok no:12 adresinde hizmet vermekte olan Cancan Gayrimenkul’un sahibi Sevim Çetin ve Gayrimenkul Danışmanı Çiğdem Gülşen ile birlikte Gölcük’te önemli işlere imza atıyorlar. Her bütçeye uygun daireleri olduğunu ifade eden Çetin, “ Eğer evinizi satmak istiyorsanız, Cancan Gayrimenkul’e verin ve satılmış bilin” diyerek Gölcük’te emlak sektöründe oldukça başarılı olduklarını ifade etti.

4 ilde şubeleri var

Gayrimenkul alım satımının yanı sıra  expertiz hizmeti de verdiklerini ifade eden Çetin Cancan Gayrimenkul olarak Aile şirketi olduklarını ve  4 ilde şubeleri olduğunu belirtti. Çetin Cancan Gayrimenkul olarak İstanbul Beylikdüzü, Konya Akşehir, Muğla Yatağan ve Gölcük olmak üzere 4 şubemiz var. Diğer şubelerimizde kardeşlerim ilgileniyor. Yani aile boyu emlak sektöründeyiz. Çok yakın bir zamanda da Yahyakaptan’da yeni bir şubemiz açılacak” dedi.

“Her bütçeye uygun dairemiz mevcut”

Gölcük’te emlak piyasasını değerlendiren Çetin yaptığı açıklamada, ” Ben ilk olarak Emlak piyasasından bahsetmek istiyorum. Gölcük’te emlak piyasası bayağı hareketli, özellikle son 5 yıldır daha da bir hareketli. Bunlar tabii trafikten de bellidir zaten. Gölcük özellikle İstanbul’dan ve çevre illerden çok göç alıyor. Bunun nedeni de bütün fabrikalar burada olduğu için. Cancan Gayrimenkul olarak alım satım, kiralama, eşyalı kiralıklar daireler konusunda yardımcı oluyoruz. Son zamanlarda iş yerleri için ki tekstilciler bu tarafa yönelmeye başladı. İş yerleri için ticari yerler, arsalar bulmak, iş yerleri bulma konusunda da yardımcı oluyoruz. Yani gayet hareketli bir sektördeyiz ve sektörde de kendimiz gayet başarılı buluyoruz. Onun haricinde yani Gölcük’ü seviyoruz. Zaten Gölcük’te çalışmaktan da mutlu oluyoruz.

“Müşterilerimiz ilanını bize verdiğinde sadece imzaya geliyorlar”

Açıklamalarını devam eden Çetin, “Emlak piyasası Gölcük’te dediğim gibi gayet iyi. Maaşlı çalışan daha fazlalık olduğu için genellikle kredi ağırlıklı satışlar gerçekleştiriyoruz. İnsanların tabii ki belli bir birikimleri oluyor, ona ilave olarak bir aracı varsa aracını satıyor ve kalanına kredi çekip ev sahibi olabiliyor. Müşterilerimizi imkanları doğrultusunda yönlendiriyoruz. Gelen müşterinin ihtiyacına göre fiyat aralığına göre evleri gösteriyoruz veya elimizde yoksa bile onları hemen araştırıp bularak yardımcı oluyoruz. Kendilerine uygun bulduğumuz evleri müşterimize sunuyoruz. Bizim en büyük mutluluğumuz müşterilerimiz memnun ayrılması. Kredi, tapu takibi, hisseli ise intikal işleri hepsini yapıyoruz. Yani müşterilerimiz A’dan Z’ye her şeyiyle biz ilgileniyoruz. Müşterilerimiz ilanını bize verdiğinde sadece imzaya geliyorlar,  diğer işlemlerde sorunsuz bir şekilde bütün işlemlerini takibini yapıyoruz. Kredi işlemi,  banka işlemi, belediye emlak beyanı işlemleri gibi. Onun haricinde her bütçeye göre ev buluyoruz. Yani düşük bütçeye göre ucuz evler, yüksek bir şeye göre daha lüks evler villa tarzı evler sunuyoruz. Bunun dışında arsa, tarla her tarzdan gayrimenkul satışımız mevcut” dedi.

“Emlak piyasasında kadınlar daha güçlü”

Sözlerine devam eden Çetin, “Bu sektörde bayan olmak daha farklı. Neden? Çünkü bir bayan bir evde nerenin nasıl kullanımını, her şeyini ince detaylarına varana kadar daha çok inceliyoruz. Onun için eksikliklerini veya artılarını daha iyi sunabilir. Bir ev sahipleri müşteri getirdiğimiz zaman çok rahat ediyor. Bayan birinin gelmesi ev hanımlarını daha da rahatlatıyor. Özellikle de eşi çalışanlar için bayanın gelmesi daha avantajlı oluyor. Biz gittiğimizde ev sahibi veya kiracı fark etmeksizin  kahvelerimizi içiyoruz, hanımlarla sohbet ediyoruz, bizi bırakmıyorlar bile. Müşterimizi gönderiyoruz, biz ev sahibiyle birlikte  oturup çok güzel sohbetlerimiz oluyor. Onun için Tabii bayanın ayrıcalığı daha farklı bu sektörde bence. Bayanlar daha başarılı ve daha fazla olmalı. Daha fazla bayan arkadaşlarımızla Çalışsak daha mutlu oluruz” dedi.

Haber Serap DURUKAN




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —