Tarih: 13.08.2018 14:31

Cansel ve Sercan çifti muradına erdi DÜNYAEVİ’NE GİRDİLER

Facebook Twitter Linked-in

Cansel ve Sercan çifti muradına erdi

DÜNYAEVİ’NE GİRDİLER

İlimizin ve ilçemizin duayen Gazetecilerinden Fahri Haner geçtiğimiz Cumartesi günü biricik oğlu Sercan Haner’i evlendirmenin mutluluğunu yaşadı. Aşiyan Tesisleri’nde gerçekleştirilen düğün törenine katılım yoğun oldu.

Genç çifti mutlu günlerinde sevdikleri ve dostları yalnız bırakmadı

Nalan Akın ve Merhum Ergün Aydın’ın güzeller güzeli kızları Cansel Akın ve Merhume Seval ve Fahri Haner çiftinin yakışıklı oğulları Sercan Haner geçtiğimiz Cumartesi günü Aşiyan Tesisleri’nde görkemli bir düğün töreni ile dünyaevi’ne girdi. Cansel ve Sercan çiftini bu mutlu günlerinde sevenleri ve dostları yalnız bırakmadı. Genç çiftin düğününe Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Kahraman, Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Şube Müdürü Ahmet Şimşek, AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp, MHP İlçe Başkanı Bilal Çakır, İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı, Saadet Partisi İlçe Başkanı Yaşar Yıldız,CHP belediye Meclis Üyesi Muharrem Aydın, Gölcük Kültür Dernekleri Platformu Dönem Başkanı Çetin Kocatürk ve Platform üyeleri ile çok sayıda davetliler katılım sağladı.

Çelenk yolladılar

Gölcük Eski Kaymakamı ve şimdiki Arifiye Kaymakamı Adem Yazıcı ve TEMAD Gölcük Şubesi Başkanı Bekir Tülü ve Yönetimi, Kocaeli Barosu Başkan Vekili Av. Ali Yıldırım Sezer ve Ecz. Turan Dumlu düğüne çelenk yollayarak, genç çiftin yanında olduklarını birkez daha gösterdi.

Örnek ve mutlu birlikteliklerini evlilikle süslediler

Gölcük’ün sevilen ve Duayen Gazetecilerinden Fahri Haner’in yakışıklı oğlu Sercan Haner, Cansel Akın ile örnek ve mutlu birlikteliklerini evlilikle süsledi. Aşiyan Tesisleri’nde gerçekleştirilen düğün töreninde güzellikleri ile davetlilerin büyük beğenisini toplayan çifti sevdikleri yalnız bırakmadı. Genç Çiftin düğün töreni oldukça renkli ve güzel geçerken, çift gece yarısına kadar doyasıya eğlendi. Bizde Gazetemiz adına Genç çifte ömrü boyu mutluluklar diliyoruz.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —