Tarih: 08.03.2022 13:20

CarrefourSA Mini’den kadınlar gününe çiçek jesti

Facebook Twitter Linked-in

CarrefourSA Mini’den kadınlar gününe çiçek jesti

İlçemizde uzun yıllardır Sarı Market olarak hizmet veren daha sonra CarrefourSA Mini olarak hizmet vermeye devam eden Ebru ve Cihat Sarı çifti, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü münasebetiyle marketlerine gelen kadın müşterilerine çiçek vererek kadınlar gününü kutladılar.

Kadınlar günlerini kutladılar

Tüm dünyada olduğu gibi ilçemizde de 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü münasebetiyle birçok etkinlik düzenlendi. İlçemizde uzun yıllardır Sarı Market olarak hizmet veren ve geçtiğimiz aylarda  CarrefourSA Mini Gölcük Şubesi olarak hizmet vermeye devam eden Ebru ve Cihat Sarı çifti, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar günü münasebetiyle marketlerine gelen kadın müşterilerine çiçek takdim ederek Kadınlar Günlerini kutladılar. 

Sarı çifti, ‘Marketimize yıllardır kadın personel alırız’

Ebru ve Cihat Sarı çiftinin yapmış olduğu açıklamada şu ifadeleri kullandılar ‘ Biz yıllardır artık market geleneklerimizden biri haline geldi. Her 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde kadın müşterilerimize çiçek takdim ederiz. Bu durum hem bizi hem de kadın müşterilerimizi mutlu ediyor. Kadınlarımız kendilerini özel hissetmeli değerli hissetmeliler. Çünkü en çok emek kadınlarda, bu yüzden bu özel ve anlamlı günlere kadın müşterilerimizi mutlu ediyoruz’ ifadesini kullandı.

Haber: Hazan Uysal




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —