Tarih: 29.08.2018 14:53

Çarşamba pazarında fiyatlar yüzleri güldürüyor KIŞLIKLARA İLGİ ÇOK FAZLA

Facebook Twitter Linked-in

Çarşamba pazarında fiyatlar yüzleri güldürüyor

KIŞLIKLARA İLGİ ÇOK FAZLA

İlçemizde Dumlupınar Mahallesi’nde kurulan Çarşamba Pazarı’nda uygun fiyatlar yüzleri güldürüyor. Yaz aylarının son günlerini yaşadığımız şu günlerde vatandaşlar kışlık hazırlık yapmaya başladı.

Hanımlar uygun fiyata domates almanın mutluluğunu yaşadılar

Yaz aylarının bitmesine kısa bir süre kala Gölcüklü hanımlar kışlık hazırlık yapmak için kolları sıvadı. Kış aylarında kullanmak üzere hazırlanan domates sosları ve dondurucular için barbunya ve şeker fasulyesine bu hafta Çarşamba pazarında yoğun bir ilgi vardı. Domates sosu için özellikle tercih edilen uzun domatesin bu hafta uygun olması ilgiyi daha da arttırırken, kışlık domates sosu yapmak isteyen hanımlar taşımakta zorlandıkları domatesleri uygun fiyata almanın mutluluğunu yaşadılar.

Candan, “Kışlık en güzel domates olan uzun domatesi bu hafta 1.5 liradan satıyoruz”

Kış aylarında hanımların kurtarıcısı olan uzun domatesin satışını yapan Mustafa Candan , ” Çarşamba pazarında bu hafta kışlık ürünlere ilgi çok güzel. Artık vatandaşlar normal alışverişlerinin yanı sıra kışlık hazırlık yapmaya da başladı. Kış aylarında kullanmak için hazırlanan domates soslarında en çok tercih edilen domates olan uzun domatesi bu hafta 1.5 liradan satıyoruz. Şu anda pazarda en ucuz domatesi biz satıyoruz diyebiliriz. Halde bugün bu domatesi 1.5 liradan satıyorlarmış. Biz direk tarlasında aldığımız için üreticiden direk tezgaha ürün getiriyoruz. Bu nedenle de gönül rahatlığı ile satabiliyoruz.  Zaten domates bu fiyatın altına inmez. Kışlık hazırlık yapmak isteyenler acele etsin. Önümüzdeki haftalar da bu fiyatlardan domates bulamazlar” dedi.

Sarı, “Kışlık hazırlık yapanlar ve buzluklarını doldurmak isteyenler acele etsinler”

Davut Sarı , ” Pazarda kışlık ürünlere bu hafta ilgi çok güzel. Gölcüklüler kışında yaz lezzetlerini yiyebilsin diye barbunyanın fiyatını 4 liraya indirdik. Alan 10 -15 kilo birden alıyor. Barbunya kadar tercih edilen beyaz şeker fasulyede bu hafta başladı. Şeker fasulyeyi de  7 liradan satıyoruz ve çok güzel ilgi var. Barbunyanın bitmesine daha 1 ay var. Beyaz şeker fasulye daha yeni başladı ama çabuk bitiyor. Oda bir ay içinde biter. Kışlık hazırlık yapanlar ve buzluklarını doldurmak isteyenler acele etsinler. Yoksa sonra pişman olurlar ” dedi.

Çarşamba pazarında bu hafta sebze ve meyve fiyatları

Patates 2 -2.5 lira,  soğan 1.5 -2 lira,  taze fasulye 4 -7lira,  barbunya 4 lira, patlıcan 1.5 -2 lira,  salatalık 2.5 lira, kıl biber 3lira,  elma 2 lira, domates 2.5 lira,  dolmalık biber 3 -4 lira, kabak 2 lira,  üzüm 5 lira, şeftali 4 lira, armut 3 lira, yerli muz 7.5 lira, ıspanak 5 lira, pırasa 5 lira, havuç  4 lira,  kereviz 7 lira,  pazı demeti 2 lira,  semiz otu 2 lira, nane 1.5 lira, dere  otu 1.5 lira,  maydanoz 1.5 lira, reyhan 2 lira, taze soğan 2lira,  kıvırcık 2.5 lira,  kapya biber 2 lira




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —