Tarih: 08.08.2018 13:40

Çarşamba Pazarı’nda yüzler gülüyor

Facebook Twitter Linked-in

Çarşamba Pazarı’nda yüzler gülüyor

İlçemizde Dumlupınar Mahallesi’nde kurulan ve Gölcük’ün en büyük semt pazarı olan Çarşamba Pazarı’nda ki fiyatlar mevsim normallerine göre olması vatandaşların yüzünü güldürdü.

Fiyatlar vatandaş ve esnafın yüzünü güldürmeye devam ediyor

Gölcük halkı tarafından en çok tercih edilen ve fiyatları ile yüzleri güldüren Çarşamba Pazarı bu hafta yine çok canlıydı. Havalarında mevsim normallerinde devam etmesinin etkisi ile oldukça kalabalık olan Çarşamba Pazarı esnafı da oldukça mutlu etti.

Esnafta vatandaşta memnun

Gölcük halkı tarafından en çok tercih edilen ve fiyatları ile yüzleri güldüren Çarşamba Pazarı bu hafta da her zamanki gibi çok canlıydı. Yaz aylarında olmamız ile birlikte fiyatlarında oldukça uygun olması ile birlikte kalabalık olan Çarşamba Pazarı, esnafı da vatandaşı da oldukça mutlu etti. Çarşamba Pazarı esnafları bu fiyatlardan gayet memnun olduklarını ve bu fiyatların ilerleyen zamanlarda da bu şekilde devam etmesinin umudu içerisinde olduğunu söylediler. Vatandaşlara her hafta olduğu gibi taze ürünler sattıklarını da sözlerine eklediler.

Çarşamba Pazarı’nda bu haftaki fiyatlar;

Kavun 4-6 TL, Karpuz (kilosu) 1.50 TL, Patates 2 TL, Soğan 2 TL, Taze fasulye 6 TL, Domates 1.5 – 2 TL, Salatalık 3 – 3.5 TL, Patlıcan 2 TL, Kırmızı biber 2.5 TL, Şeftali 3.5 TL, Üzüm 4 TL, Yerli muz 7 TL, Bamya 6 TL, Armut 2 TL, Mürdüm eriği 2.5 TL, Lahana 2 TL, Dereotu 1.5 TL, Maydanoz 1 TL, Vişne 7 TL, Çilek 6 TL, Semiz otu 1.5 TL, Nane 1.5 TL, Dolma biber 4 TL, Köy biberi 2.5 TL, İncir 7 TL, Havuç 3 TL

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —