Tarih: 29.08.2022 08:22

Çavdar Ailesinin mutlu günü MEHMET ÇAVDAR ERKEKLİĞE İLK ADIMINI ATTI

Facebook Twitter Linked-in

SS. 52 Nolu Örcün Gölcük Şehiriçi Kooperatif Başkanı Osman Çavdar ve Süheyla Çavdar’ın biricik oğulları Mehmet Çavdar erkekliğe ilk adımını attı. Çavdar ailesi, bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan tüm dostları ve sevenlerine teşekkür etti.

İl ve İlçe Protokolü Çavdar ailesini yalnız bırakmadı

Sünnet Düğününe katılım oldukça yoğun oldu. Sünnet Düğününe Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Derya Aksoy Çavdar, Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Mustafa Bayazıt, önceki dönem MHP Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Çakıroğlu, Çavdar Ailesinin çok sayıda dostları ve sevenleri katılım sağladı.

Çavdar ailesinden teşekkür

Gölcük’ün değerli ve sevilen isimlerinden, SS. 52 Nolu Örcün Gölcük Şehiriçi Kooperatif Başkanı Osman Çavdar ve Süheyle Çavdar’ın yakışıklı oğulları Mehmet Çavdar erkekliğe ilk adımını attı. Çavdar ailesini bu mutlu günlerinde başta İl ve İlçe Protokolü olmak üzere dostları ve sevenleri yalnız bırakmadı. Çavdar Çifti de dostları ve sevenleri ile yakından ilgilendi. Osman Çavdar, ‘Bu mutlu günümüzde bizi yalnız bırakmayan, davetimize icabet eden, arayıp soran başta İl ve İlçe Protokolümüze, büyüklerimize, kardeşlerime ve dostlarıma teşekkür ediyorum’ dedi. Çavdar Ailesinin biricik oğulları Mehmet Çavdar ise Sünnet Düğününde doyasıya eğlendi. Bizde Gazetemiz adına Mehmet Çavdar’a mutlu, sağlıklı ve güzel bir ömür diliyoruz.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —