Tarih: 22.07.2024 16:35

Çayırova'da yaz spor okulları dolu dizgin devam ediyor

Facebook Twitter Linked-in

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi'nin yaptığı atılım ve yatırımlarla ‘  Spor Kenti’ kimliği kazanan Çayırova'da, minikler ve gençler yaz aylarını spor dolu geçiriyor. Çayırova Belediyesi'nin yaz tatilini verimli geçirmek isteyen gençler için başlattığı yaz spor okullarında eğitimler 1 Temmuz itibarıyla başladı.

Çocukların fiziksel ve zihinsel gelişimlerine katkı sağlıyor 

Yaz spor okullarında uzman eğitimci kadrosuyla verilen eğitimler, Çayırovalı çocukların fiziksel ve zihinsel gelişimlerine katkı sağlıyor. Çayırovalı minikler ve gençler, yaz aylarını spor dolu geçirerek, hem eğleniyor hem de kendilerini geliştiriyor.

16 Ağustos’a kadar devam edecek

1 Temmuz'da başlayan ve 16 Ağustos'ta sona erecek yaz dönemi spor okullarında, Çayırovalı çocuklar basketbol,  futbol, cimnastik, karate, kick boks ve voleybol gibi çeşitli branşlarda eğitim görüyor. Spor dolu bir yaz tatili geçiren çocukların mutlulukları yüzlerinden okunurken, veliler de bu imkanı sağlayan Çayırova Belediyesi'ne teşekkürlerini iletiyor. Çayırova Belediyesi'nin yaz spor okulları, gençlerin ve çocukların yaz tatillerini verimli ve eğlenceli bir şekilde geçirmelerini sağlıyor. Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi'nin öncülüğünde yapılan bu atılım, Çayırova'nın ‘Spor Kenti’ kimliğini pekiştirirken, genç nesillerin sporla iç içe büyümesine olanak tanıyor. 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —