Tarih: 01.02.2024 12:05

Çelik, ‘Amacımız çalışmalarımızla Gölcük’e güzel katkı sağlamak’

Facebook Twitter Linked-in

Çelik, ‘Amacımız çalışmalarımızla Gölcük’e güzel katkı sağlamak’

Gölcük Gürcü Kafkas Kültür Evi Derneği Başkanı Safet Çelik, çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürdüklerini belirterek, ‘Amacımız çalışmalarımızla Gölcük’e güzel katkı sağlamak’ dedi.

‘Öğrencilere doğa sevgisini aşıladık’

Başkan Çelik, yaptığı açıklamada şunları söyledi: ‘Gürcü Kafkas Kültür Evi Derneği olarak ‘Doğa İçin El Ele’ Projemizi hayata geçirerek güzel çalışmaları hayata geçirdik. Projemizi de bu konuda belirledik. Değirmendere Şehit Cengiz Topel İlkokulu’nda öğrencilere yönelik güzel seminer verdik. Daha sonraki günlerde ise 200 öğrenci ile birlikte Hasaneyn Yaylası’nda fidan dikimi yaparak, öğrencilere doğa sevgisini aşıladık.’

‘Hedefimiz doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz’

‘Böylesine güzel çalışmalar bizi çok mutlu ediyor.’ diyen Başkan Çelik, açıklamalarının devamında, ‘ ‘Doğa İçin El Ele’ Projemiz kapsamında Gürcistan’a giderek oradaki dostlarımla birlikte yapmayı hedeflediğimiz çalışmaların görüşmesini yaptık. Daha öncede belirttiğim üzere benim amacım yaşadığımız yer olan Gölcük’ümüzün adını güzel çalışmalar ile duyurmak. Bundan sonra da hedeflerimiz kapsamında çalışmalarımızı sürdüreceğiz’ diyerek açıklamalarını tamamladı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —