Tarih: 16.04.2024 14:18

Çelik, ‘Dernek çalışmalarımızı başarıyla sürdürüyoruz’

Facebook Twitter Linked-in

Çelik, ‘Dernek çalışmalarımızı başarıyla sürdürüyoruz’

Gölcük Otantik Folklor Gençlik ve Spor Kulübü Derneği ve Gürcü Kafkas Kültür Evi Derneği Başkanı Safet Çelik, dernek çalışmalarını başarıyla sürdürdüklerini söyledi.

‘Doğamıza sahip çıkmak zorundayız’

Başkan Çelik, yaptığı açıklamada şunları söyledi: ‘Biliyorsunuz ki geçtiğimiz sene’ Doğa ile El Ele’ sloganımız ile Didi Simğera Büyük Şarkı Festivalimizi gerçekleştirdik. Çok güzel bir etkinlik oldu. Gölcük’ümüzün adını başarıyla temsil ettik. Derneğimizi kurduğumuz ilk günden bugüne amacımız hep doğamıza sahip çıkarak, gelecek nesillere güzel bir miras bırakmak oldu.  Bizler Gölcük’te kurulduğumuz günden bugüne çalışmalarımızla bunu vurguladık, vurgulamaya da devam edeceğiz’ dedi.

‘Teşekkür ediyorum’

Çelik, son olarak, ‘Bizler çalışmalarımızı sürdürmeye devam etmekteyiz. Güzel çalışmalarımızla Gölcükümüzü başarıyla temsil etmeyi sürdüreceğiz. Bize destek olan Yönetimime ve tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum. Gölcük Belediyemiz, Büyükşehir Belediyemiz, Kocaeli Kent Konseyimiz bizi bu konuda destek vererek çok mutlu etmiştir. Kendilerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum’ diye konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —