Tarih: 26.09.2023 12:35

Çelik, ‘Etkinliklerimiz ile farkındalık yaratmayı amaçlıyoruz’

Facebook Twitter Linked-in

Çelik, ‘Etkinliklerimiz ile farkındalık yaratmayı amaçlıyoruz’

Gölcük Gürcü Kafkas Kültür Evi Derneği Başkanı ve Gölcük Otantik Folklor Gençlik Spor Kulübü Derneği Başkanı Safet Çelik, Yerel Destek Programı çerçevesinde Gölcük’te bazı etkinlikler gerçekleştireceklerini belirtti.

Öğrencilere Çevre Okullar Doğa Gönüllüleri Eğitimi verilecek

Başkan Çelik, ‘Doğa İçin El Ele’ Projemiz kapsamında Gölcük’te güzel çalışmalar ve etkinlikler yapmayı planlıyoruz. Kocaeli Kent Konseyi 2023 Yılı Yerel Destek Programı (YEDEP) kapsamında içinde bulunduğumuz ay olan Eylül ayında ya da Ekim ayında Doğa İçin El Ele faaliyetlerimize katılım sağlayacak İlköğretim ve Ortaokul öğrencilerine bilinçlendirme eğitimleri vereceğiz. Eğitimimizin ismi ise Çevre Okullar Doğa Gönüllüleri Eğitimi olacak.’

Fidan dikimi etkinliği ve Doğa Festivali yapmayı planlıyoruz’

Açıklamalarını sürdüren Başkan Çelik, ‘Ekim ayında ise 200 öğrencinin katılımı ile Hasaneyn’de fidan dikimi yaparak, farkındalık oluşturacağız. Kasım Ayında ise Doğa Festivali yapmayı planlıyoruz. En az 400 kişinin katılımıyla Festivalimizi gerçekleştirip bu etkinliğimiz ile de farkındalık oluşturacağız. Şu anda çalışmalarımızı yoğun olarak sürdürmekteyiz. İnşallah güzel etkinliklerimiz ve çalışmalarımızla Doğamıza en güzel şekilde sahip çıkmaya ve farkındalık yaratmaya devam edeceğiz’ dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —