Tarih: 03.09.2024 17:50

Çelik, Gülsuyu’nu makamında ziyaret etti ‘BİZİM İÇİN DEĞERLİSİNİZ’

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük Gürcü Kafkas Kültür Evi Derneği Başkanı Safet Çelik, bir dönem Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevini yapan ve şu anda Gürcistan’ın başkenti Tiflis’te Türk Büyükelçiliği’nde Milli Eğitim Müşavirliği görevini sürdüren Ercan Gülsüyu’nu makamında ziyaret etti. 

‘Dostluğumuz her daim sürecek’

Gölcük Gürcü Kafkas Kültür Evi Derneği Başkanı Safet Çelik, ilçemizdeki dostlarının ve sevenlerinin selamını Gürcistan Türk Büyükelçiliği Milli Eğitim Müşaviri Ercan Gülsuyu’na iletti. Başkan Çelik, ziyaretinde Gülsuyu’na plaket takdim ederken, dostluklarının her daim süreceğini vurguladı. 

‘Bize olan iyiliklerini asla unutmadık’

Ziyaret hakkında bilgi veren Başkan Çelik, şunları söyledi: “Ercan Gülsuyu beyefendi ilçemizde her zaman çok sevilen ve değerli bir kardeşimizdir. Kendisi Gölcük’te Milli Eğitim Müdürlüğü görevi boyunca gerek derneğimizin gerekse dostlarımızın her zaman yanında olmuştur. Bizler kendisinin bize olan iyiliklerini asla unutmadık. Ercan Gülsuyu beyefendiye kültürümüze önem verdiği için teşekkür ediyorum. Ayrıca kendisine yeni görevinde başarılar diliyorum. Kendisi çalışmalarıyla hem Türkiye’ye hem de Gürcistan’a önemli kazanımlar sağlayacaktır” dedi. 

Haber: Serap DURUKAN

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —