Tarih: 31.12.2018 12:39

ÇELİKKOL, ‘SAĞLIK HER ŞEYDEN ÖNCE GELİR’

Facebook Twitter Linked-in

ÇELİKKOL, ‘SAĞLIK HER ŞEYDEN ÖNCE GELİR’

23 yıldır sigorta sektöründe deneyimi ve geçtiğimiz yılda Çelikkol Sigorta’yı kuran Seher Çelikkol, Özel Sağlık sigortasının önemini ve yararlanılan yerler hakkında önemli açıklamalarda bulunarak, Sağlık her şeyden önce gelir ve cüzi bir ödeme karşılığında tüm özel hastanelerden özel sağlık sigortası ile tedavi olunabilir” dedi.

Özel Sağlık Sigortası Nedir?

Özel sağlık sigortası hakkında bilgi veren Çelikkol Sigorta’nın Kurucu Sahibi Seher Çelikkol, ‘Özel sağlık sigortası, temelde diğer sigorta hizmetleri ile aynı prensipte verilen bir hizmettir. Yani risk grubunuza ve poliçe kapsamınıza göre ödediğiniz primler, beklenmedik durumlarda çıkabilecek masraflara karşı size koruma sağlar. Ancak söz konusu sağlık olunca, bireylerin bu hizmete bakış açıları da değişmektedir. Çünkü özel sağlık sigortası yaptırmak, dilediğiniz doktor veya hastaneyi “acaba param yeter mi?” düşüncesi olmadan seçebilmenizi sağlayacaktır. İnsanın değerini ancak kaybedince anladığı ve geri getirmek için varını yoğunu harcadığı sağlık, sigortalatılması en gerekli kıymetlerden biridir.

Sağlık Sigortası Ne İşe Yarar?

Aslında bu soruyu bizim açıklamamız pek mümkün değildir. Burada sorulması gereken, sizin beklenmedik sağlık harcamalarına ne kadar hazır olduğunuzdur. Sözgelimi üç yıl boyunca hastane masraflarına hiç para harcamadığınız halde –Allah korusun- yaşayacağınız bir kaza sonucu uzun bir süre boyunca hastanede yatmanız gerekirse nasıl hissedersiniz? Muhtemelen, “her şeyin başı sağlık” diyerek hiçbir masraftan kaçınmamayı tercih edersiniz. Ancak hayatın gerçekleri her zaman buna imkân vermeyebilir. Bunun yerine üç yıllık “iyi gün” döneminde ödeyeceğiniz primler, adeta bir can simidi olabilir.Özel sağlık sigortası, poliçe içerisinde yer alan sigortalıların, poliçe süresi içerisinde yapmış oldukları sağlık harcamalarını (doktor muayenesi, ilaç, görüntüleme, tahliller, ameliyat masrafları v.b.) poliçe içerisinde belirtilmiş olan limit ve kullanım şartları dahilinde teminat altına alan bir sigorta çeşididir.

Özel Sağlık Sigortası Primleri Neye Göre Belirlenir?

Sağlık Sigortası , primleri poliçe çeşitlerine göre farklılık göstermekle birlikte (yatarak tedavi teminatlı, yatarak + ayakta tedavi teminatlı gibi) sigortalı adayının yaş, cinsiyet, sağlık geçmişi gibi kriterler de poliçe primini belirleyen unsurlar arasında yer alır. Herhangi bir sosyal güvencesi olsun olmasın 18 yaşından büyük olan herkes özel sağlık sigortası yaptırabilir. 18 yaş altı çocuklar ise yanlarında bir ebeveyn ile birlikte poliçe kapsamı içerisine dahil edildi. Sahip olduğunuz en değerli varlığınız öncelikle kendi sağlığınızdır. Özel sağlık sigortası bu bağlamda size kaliteli sağlık hizmetinden faydalanma imkanını, her bütçeye uygun çözümlerle sunmaktadır. Sağlık sigortası yaptırmayı geleceğe yapılan bir yatırım olarak düşünmek ve bir lüksten ziyade ihtiyaç olarak algılamak gerekir. Bu sigorta, Türkiye Cumhuriyeti ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti sınırları içerisinde ikamet eden 0-50 yaş aralığındaki kişiler ile Ömür Boyu Yenileme Garantisi almış 50 yaş üzeri kişileri kapsar. Sigorta poliçesi 1 yıl olarak düzenlenir, başlangıç tarihinde Türkiye saati ile öğlen 12:00 de başlar ve bitiş tarihinde öğlen 12:00 sona erer. Günlük hayatın koşuşturması içinde en büyük zenginliğin sağlık olduğu unutulup gidiyor. Oysa hayat güzelliklerle dolu olduğu kadar beklenmedik riskler de taşıyor.  Limitsiz-Limitli Sağlık Sigortası ile yurt içi ve isterseniz yurt dışında meydana gelebilecek sağlık giderleri için geniş hizmet ağımız ile kapsamlı teminatlar sunuyoruz.

Kaliteli bir yaşamın olmazsa olmazı sağlığınızı tehdit edebilecek durumlara karşı hazırlıklı mısınız?

“Sağlığım her şeyden önce gelir” diyenlere özel ürünümüz farklı limit ve teminatlar ile Sağlık Sigortası ile sağlığınızı güvence altına alın, özenli sağlık hizmetlerinin ayrıcalığını yaşayın. Üstelik kullanıma bağlı ek prim uygulaması olmadan ve sağlık sigortalarındaki yaygın uygulamaların aksine 3 yıl gibi kısa sürede ömür boyu yenileme garantisi ile!  Kaliteli bir yaşamın olmazsa olmazı sağlığınızı tehdit edebilecek durumlara karşı hazırlıklı mısınız?

Güneş Bebek’ler güvenle gülümsüyor!

Güneş Bebek: Doğum masraflı arı şirketimiz tarafından karşılanan yeni doğan bebekler, doğdukları tarih itibariyle Ömür Boyu Yenileme güvencesi ile sigortalanarak GÜNEŞ BEBEK olma avantajından yararlanıyor. Doğum masrafları şirketimiz tarafından karşılanan yeni doğan bebekler, doğdukları tarih itibariyle Ömür Boyu Yenileme güvencesi ile sigortalanarak GÜNEŞ BEBEK olma avantajından yararlanıyor. Güneş bebeklere özel şartlarda belirtilen bekleme sureleri uygulanmıyor ve doğumsal hastalıkları kapsam içerisinde değerlendiriliyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —