Tarih: 09.02.2023 09:03

Çelikspor Kulübü Çelik gibi

Facebook Twitter Linked-in

Çelikspor Kulübü’nün değişik branşlarında başarılı olan sporcularıyla, İstanbul’a giderken veya gelirken zaman zaman da uğrayıp bir araya gelip antremanlarına katılan Uluslararası Karate Hakem ve antrenör Vasfi Aşçı, sportif anlamda ciddi yatırımlar yaptıklarını bunun sonucunda da başarılı sporcular yetiştirdiklerini dile getirdi.

Kulüp Karate, Jimnastik, zumbo, yoga, fitness gibi farklı spor branşlarında faaliyet göstererek, Milli takım antrenörü Uluslararası hakem, başarılı idaalist Mehmet Erdinç Çelik hocanın yönetiminde faaliyetlerini sürdürmektedir. 

Mehmet Erdinç Çelik Alt yapıya önem verdiklerini ve buradan yetişen sporcuları Türk sporuna kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Çelik, “ Altyapı bizim çok önemli. Geleceğin sporcularını yetişmek için büyük önem vererek özveriyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz.” dedi. 

‘ÇOCUKLARIMIZI SPORA TEŞVİK ETMELİYİZ’ 

Sporun kötü alışkanlıkların önüne geçmekte en önemli bir unsur olduğunu ifade eden Çelik, “Spor yapan kişi sayısını arttırmak adına tüm şartları zorluyoruz. Gençlerimizi küçük yaşlarda sporla tanıştırıp onların kötü alışkanlıklara yönelmesini engellemeliyiz. Bu anlamda kendimize ait tesislerde aralıksız bir şekilde değişik branşlarda hizmet veriyor. Çocuklarını spora teşvik eden ailelerimize de teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. 

ÇELİK, VASFİ AŞÇI’YA TEŞEKKÜR ETTİ 

Karate Antrenörü Mehmet Erdinç Çelik “zaman zaman bizleri ziyaret ederek destek veren Vasfi Aşçı hocamızı bizlere verdiği destekten dolayı kutluyorum. Başarılı sporcular yetiştirmek için alt yapıya önem veriyoruz. Alt yapı bizim için gerçekten çok önemli. Önümüzdeki süreçte inanıyorum ki, bu sporcuların arasından nice Türkiye şampiyonları çıkararak, Uluslararası arenada ve olimpiyatlarda başarılı olacak sporcular bulunacaktır” diye konuştu. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —