Tarih: 10.02.2023 13:59

Cemile Önal ve Zeynep Parlar Polat Hatay’a gelin gitti DEPREM ŞEHİDİ OLDULAR

Facebook Twitter Linked-in

Cemile Önal ve Zeynep Parlar Polat Hatay’a gelin gitti

DEPREM ŞEHİDİ OLDULAR

6 Şubat’ta Kahramanmaraş Merkezli yaşanan 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremler ciğerimizi yaktı. Yaşanan depreme Hatay’da yakalanan Zeynep Parlar Polat’tan, Meslektaşımız Seher Ortaç’ın kız kardeşi Cemile Önal ile eniştesi Mecit Önal’dan acı haber geldi. Deprem bölgesinden ilçemize getirilen Cemile Önal ve Zeynep Parlar Polat’ın cenazeleri dün yoğun katılımla kılınarak, dualarla uğurlandılar.

Meslektaşımızın kız kardeşi Cemile Önal dualarla uğurlandı

Meslektaşımız Seher Ortaç’ın kız kardeşi Cemile Önal ve Mecit Önal 1 buçuk sene önce dünyaevine girerek, Hatay’da yaşamlarını sürdürmeye başlamıştı. Yaşanan depremde enkaz altında kalan Genç Çiftten acı haber geldi. Cemile Önal’ın cenazesi ilçemize getirildi. Önal’ın cenazesi dün Öğle namazına müteakiben Kocatepe Camii’nde kılınarak, Gölcük 17 Ağustos Mezarlığı’na defnedildi. Cenaze törenine; Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Fikret Ormancıoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, Şehitler Mahallesi Muhtarı Sevim Kanat, Mali Müşavir Hakan Bıçakçı, Gölcük’ün duayen esnaflarından Selahattin Boz, Gazeteciler, esnaflar ile Ortaç ailesinin çok sayıda sevenleri ve yakınları katılım sağladı.

Genç Tarihçi Zeynep Parlar Polat’tan da acı haber geldi

Ailesi Değirmendere’de ikamet eden Zeynep Parlar Polat Konya Selçuk Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümünü başarıyla tamamladıktan sonra, aynı bölümde Yüksek Lisans eğitimine başlamıştı. 1 yıllık evli olan Zeynep Parlar, Teğmen olan eşinin görev yeri Hatay’a çıkmasıyla bölgede yaşamaya başlamıştı. Hatay’da bir binada enkaz altında kalan 26 yaşındaki Zeynep Parlar Polat’ın cansız bedenine ulaşıldı. Acı haber memleketi olan Konya ile birlikte ailesinin yaşadığı yer olan Kocaeli ve ilçemize de ulaştı. Polat’ın vefat haberi büyük üzüntü yarattı. Zeynep Parlar Polat’ın cenazesi dün İkindi namazına müteakiben Değirmendere Merkez Camii’nde kılınarak, Örcün Mezarlığı’na defnedildi.

Bizde Gazetemiz adına Merhume’lere Allah’tan rahmet, kederli aileleri ve sevenlerine sabırlar dileriz.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —