Tarih: 23.07.2017 13:29

Ceren ile Caner Kavaklı Sahilinde BİR ÖMÜR BOYU MUTLULUK İÇİN EVET DEDİLER

Facebook Twitter Linked-in

Ceren ile Caner Kavaklı Sahilinde

BİR ÖMÜR BOYU MUTLULUK İÇİN EVET DEDİLER

Gölcük’ün tanınmış ailelerinden Güloğlu ailesinin yakışıklı oğlu Caner Güloğlu hayatını Eke ailesinin biricik kız Ceren ile birleştirdi.

Çiçek ile Maşallah Eke’nin güzel kızı Ceren, Macide ve İlhan Güloğlu’nun yakışıklı oğlu futbolcu Caner ile hayatını birleştirdi. Genç çift Gölcük’te düzenlenen nikah töreniyle evliler kervanına katıldı. Kavaklı Sahilinde kıyılan Nikahta  genç çifti bu özel günde yakınları ve arkadaşları yalnız bırakmadı.

Nikah Kavaklı Sahili’nde İskelede Kıyıldı

Gölcüklü Eke ile Güloğlu aileleri dünür oldu. Eke ailesinin biricik kızı Ceren ile Güloğlu ailesinin yakışıklı oğlu Caner Gölcük My Liva Restaruant’ın Kavaklı sahilinde bulunan iskelesinde nikahları kıyıldı. Genç çiftin nikah törenine akrabaları ve arkadaşları katıldı. Genç çiftin şahitliklerini İrfan Güloğlu ile Zabit Eke yaptı. Bu özel günde genç çiftin çok mutlu oldukları gözlerden kaçmadı.

Düğün 12 Ağustos’ta Hisar Garden Restaurant’ta

Ceren ile Caner çiftinin arkadaşları sahil kenarında açtıkları mutluluk, huzur, saygı ve aşk yazılı pankartlarla genç çifte mutluluklar dilediler. Ceren ile Caner çifti nikah töreninin ardından evliler kervanına katılırken, genç çiftin ayrıca düğün töreni 12 Ağustos Cumartesi günü Hisar Garden Restaurant’ta gerçekleşecek. Genç çift bu özel günlerinde yine yakınlarını davet etti. Bizde Gölcük Haber Gazetesi olarak genç çifte bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —