Tarih: 28.08.2023 15:18

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJESİ İÇİN GÖLCÜK’E GELİYOR

Facebook Twitter Linked-in

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki

KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJESİ İÇİN GÖLCÜK’E GELİYOR

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Gölcük Belediyesi tarafından Gölcük Merkez Mahallesi’nde hayata geçirilen kentsel dönüşüm 1.Etap zemin iyileştirme kapsamında saha çevresine yapılacak olan diyafram duvarı beton atma törenine Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki geliyor.

628 metre uzunluğunda diyafram duvar yapılacak

10 blokta, 360 daire, 407 işyeri ve 985 araçlık 2 katlı otopark inşa edilecek olan kentsel dönüşüm projesinin 1. Etap çalışmaları kapsamında zemin sıvılaşmasını önlemek için alan çevresine 628 metre uzunluğunda diyafram duvar yapılacak. 19 ile 22 metre arasında yapılacak olan diyafram duvar ile alanın zemin sıvılaşmasının önüne geçilmiş olunacak. Diyafram duvar öncesi kılavuz duvar ile hazırlıkların devam ettiği kentsel dönüşüm projesi 1. Etap alanında gerçekleşecek olan diyafram duvarı beton atma töreni Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’nin katılımlarıyla gerçekleşecek.

Başkan Sezer’den davet

Bugün gerçekleşecek olan beton atma törenine tüm Gölcük Halkını davet eden Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, “Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız  Mehmet Özhaseki’nin teşrifleriyle; Yarın (29.08.2023 Salı günü), saat 15:30’da, Gölcük Merkez Kentsel Dönüşüm 1.Etap zemin iyileştirme kapsamında; saha çevresine diyafram duvarı beton atma törenine tüm vatandaşlarımız davetlidir” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —