Tarih: 07.10.2022 07:03

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne ait (8 adet arsa,10 adet işyeri satılacak 1 adet arsa kiraya verilecektir

Facebook Twitter Linked-in

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne ait (8 adet arsa,10 adet işyeri satılacak 1 adet arsa kiraya verilecektir

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr’de yayınlandığı üzere Kocaeli Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Milli Emlak Müdürlüğü tarafından 8 adet işyeri, 10 adet arsa satılacak ve 1 adet arsa kiraya verilecektir. Ekteki linkte tapu ve ihale bilgileri verilen, satışı yapılacak taşınmazlar, kiralaması yapılacak taşınmazlar ve satışı yapılacak kat mülkiyetine tabi bağımsız bölümler için Kocaeli Valiliği Kompleksi Körfez Mahallesi Şehit Rafet Karacan Bulvarı No:48 İzmit/KOCAELİ adresinde bulunan  Kocaeli Valiliği 1. Kat 4 No.lu Toplantı Salonunda toplanacak Komisyon huzurunda ihale yapılacaktır.

Satış bedelinin peşin olarak ödenmesi halinde satış bedeline (%20) yüzde yirmi indirim uygulanır. Satılacak taşınmazlar için müşteriden KDV, vergi, resim ve harç alınmayacak olup, ayrıca satılan taşınmaz mal satış tarihini takip eden yıldan itibaren 5 yıl süre ile emlak vergisinden muaftır.

AYRINTILI BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ: https://www.ilan.gov.tr/ilan/1050196/emlak-arsa-cevre-ve-sehircilik-il-mudurlugune-ait-8-adet-arsa-10-adet-isyeri-satilacak-1-adet-arsa-kiraya-verilecektir




Orjinal Habere Git

— HABER SONU —