Tarih: 01.02.2019 14:18

CHP Belediye Başkan Adayı İsmet İşeri, “GÖLCÜK HALKINI MAHCUP ETMEM”

Facebook Twitter Linked-in

CHP Belediye Başkan Adayı İsmet İşeri,

“GÖLCÜK HALKINI MAHCUP ETMEM”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gölcük Belediye Başkan Adayı İsmet İşeri, Gazetemize önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Adayı İşeri, ilk olarak gündemi değerlendirdi, İYİ Parti’yle olan Millet İttifakı hakkında, “Millet İttifakı ülkemizin demokratikleşmesi yönünde atılan çok önemli bir adımdır” dedi.

“İnsanlarımız artık bir değişimden medet ummaktalar”

Başkan Adayı İşeri, Gazetemize yapmış olduğu açıklamada şu sözleri dile getirdi: “Yapmış olduğum saha çalışmalarında vatandaşımızın oldukça dertli olduğunu gerek referandumda gerek başkanlık seçimlerinde iktidar bize bolca vaatlerde bulundu. Ekonomi şahlanacak, işsizlik azalacak, terör bitecek ama hiçbirinde sözlerinde durmadılar. Artık AK Parti iktidarına güvenimiz kalmadı diye insanlar adeta çığlık atıyor. Bizler artık oy deposu değiliz, bunca kandırıldığımız yeter artık diyorlar. Bu yerel seçimlerde vaatlerini tutmayan iktidara kesinlikle önemli bir ders vereceklerini ifade ediyorlar. İnsanlar perişan, işsizlik almış yürümüş, gençlerimiz çaresiz ve umutsuz, gelecekle ilgili hayalleri karamsar, uyuşturucu bağımlılığı boşluğuna düşen gençlik de hat safhada. İnsanlarımız artık bir değişimden medet ummaktalar. Bizlerde yerel iktidarı aldığımızda öncelikle iş, istihdam konusunda önemli projelerimizin olduğunu, Gölcük’te katma değer yaratacak yatırımcıların bu konudaki istekli Gölcüklü müteşebbislerin önünü açacağımızı, Donanma Kenti’ne yaraşır bir kent vizyonuna sahip olması için elimizden gelen tüm çabayı göstereceğimizin sözünü veriyoruz. Gölcükümüz gerek nüfus olarak gerekse Kocaeli’nin, Türkiye’nin hatta dünyanın stratejik öneme sahip çok önemli bir Donanma Kenti olduğunu bu açıdan kent vizyonuna yakışır bir sosyal belediyecilik anlayışını hayata geçireceğimizi bununla ilgili proje çalışmalarımızın olduğunu halkımıza anlatıyoruz. Halkımız bilhassa şahsım üzerine çok olumlu tepkiler verdiğine tanık oluyorum. Partiler üstü bir anlayışla halkın yakın ilgi ve alakası beni oldukça memnun ediyor.”

“Hazır balık yemeyi değil, balık tutmayı öğreteceğiz”

“Ben de Gölcük’te doğan, Gölcük’te doyan, Gölcük’ün evladı olarak Belediye Başkanı olmam halinde temsilde, yönetimde, her alanda adaletli bir yönetim anlayışını ortaya koyacağımın sözünü veriyorum. Birçok konuda önceliğimiz ne partilimiz, ne akrabamız. Temel önceliğimiz ihtiyacı olan insanların ve halkımızın derecesine göre olacaktır. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Bize oy veren, oy vermeyen hiçbir kimseye onları iş sahibi yapmak için gidin önce partimize üye olun asla demeyeceğim. Belirttiğim gibi önceliğim insanları birer sadaka toplumu yapısından uzaklaştırıp onlara kumanya, erzak yerine iş sahibi yapmak. Hazır balık yemeyi değil, balık tutmayı öğreteceğiz. Gölcük halkımın hiçbir endişesi olmasın. Hep anlatılır ama maalesef uygulanmaz. Hz. Ömer’in adaleti gibi şehrin nasıl yönetileceğini herkese göstereceğiz.”

“Tüm ilçelerde iddialı olduğumuz gibi Büyükşehirde de iddialı olduğumuzu belirtmek isterim”

Başkan Adayı İşeri son olarak Millet İttifakı hakkında şu sözleri dile getirdi, “İYİ Parti ile ittifakımız netleşti. Dilovası, Gebze, Darıca, Derince, İzmit, Gölcük ve Karamürsel’deki adayların tamamı bizden olup İYİ Parti aday çıkarmıyor. Yine Körfez, Kandıra ve Başiskele’de biz aday çıkarmayıp İYİ Parti’yi destekliyoruz. Çayırova’da CHP ve İYİ Parti her ikisi de aday çıkarma suretiyle anlaşmaya varıldı. Millet İttifakı ülkemizin demokratikleşmesi yönünde atılan çok önemli bir adımdır. Hiç tereddütsüz biz CHP olarak İYİ Parti’nin adaylarını iyi partinin de bizim adaylarımızı canı gönülden destekleyeceğimizi ve destekleyeceklerinden hiçbir endişe ve şüphemiz yoktur. Kocaeli’nin çok değerli saygın insanlarından Genel Cerrahi Uzmanı Dr. Serdar Kaman bizim ortak adayımızdır. Bu nedenle hem tüm ilçelerde iddialı olduğumuz gibi Büyükşehirde de iddialı olduğumuzu belirtmek isterim. Turan Dumlu’yla 2014 yılında yanan çoban ateşini 31 Mart akşamı taçlandıracağımızı, Mart’ın sonunun güzel bir bahar havasıyla sonuçlanacağına tüm yüreğimle inanıyorum. Gölcük halkına güvenim tamdır, onlar beni mahcup etmeyecek ben buna inanıyorum. Makamıma oturunca ben de onları mahcup etmeyeceğimin sözünü veriyorum” diyerek açıklamalarını sonlandırdı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —