Tarih: 07.12.2023 10:04

CHP Belediye Meclis Üyeliği Aday Adaylıkları devam ediyor KENAN ÇELİK BAŞVURUSUNU YAPTI

Facebook Twitter Linked-in

CHP Belediye Meclis Üyeliği Aday Adaylıkları devam ediyor

KENAN ÇELİK BAŞVURUSUNU YAPTI

31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek olan mahalli idareler seçimleri önce partilerde belediye başkan aday adayları ve Meclis Üyesi Aday adaylık başvuruları devam ediyor. Başvuru süreci devam eden Cumhuriyet Halk Partisi’nde Meclis Üyeliği Aday Adaylık Başvurusunu yapan Kenan Çelik, “İlçemiz için en güzel şekilde çalışmak için bende varım” dedi.

Başvuru belgesini Başkan Uzuner’e teslim etti

İlçemizde geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen isim olan CHP İlçe Örgütünün aktif isimlerinden olan Kenan Çelik 31 Mart 2024 yerel seçimleri için Gölcük Belediyesi Meclis Üyeliği Aday Adaylık Başvuruşunu yaptı. Geçtiğimiz gün CHP İlçe Binasına gelen Kenan Çelik, İlçe Başkanı Mehmet Uzuner’ e aday adaylık başvuru belgesini teslim etti.

Başkan Uzuner hayırlı olsun temennilerini iletti

31 Mart seçimleri öncesi aday adaylık başvurularının devam ettiğini ve yoğun bir başvuru süreci yaşadıklarını ifade eden CHP İlçe Başkanı Mehmet Uzuner, Kenan Çelik’e hayırlı olsun temennilerini iletti.

“Partimi en iyi şekilde temsil etmek için ben hazırım”

Meclis Üyeliği Aday adaylık başvurusu sonrası açılamalarda bulunan Kenan Çelik, “31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde bende aktif olarak görev yapmak için bugün belediye meclis üyeliği aday adaylığı başvurumu yaptım. Gölcük’ümüz için en iyi şekilde çalışmaya devam etmek istiyorum. Gölcük Belediyesi Meclisinde partimi en iyi şekilde temsil etmek için bir yola çıktım. Partimizin takdiri ile ben görev yapmaya hazırım” dedi.     




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —