Tarih: 21.12.2023 13:40

CHP Gölcük Belediye Başkan Aday adayı M. Zeki Aydın, ‘GÖLCÜK HALKINA İKTİDAR VAAT EDİYORUZ’

Facebook Twitter Linked-in

CHP Gölcük Belediye Başkan Aday adayı M. Zeki Aydın,

‘GÖLCÜK HALKINA İKTİDAR VAAT EDİYORUZ’

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gölcük Belediye Başkan Aday adayı M. Zeki Aydın, Belediye Meclis Üyesi Aday adayı N. Kamil Cebeci ve Hayrettin Gök, gazetemizi ziyaret etti.

‘Umut olduk’

Cumhuriyet Halk Partisi Gölcük İlçe Örgütü’nün ilk Belediye Başkan Aday Adayı olan M. Zeki Aydın, Gazetemize yaptığı açıklamada şunları söyledi: ‘Aday adaylığımı açıkladığım günden bugüne kadar tarafıma yönelik güzel teveccühler var. Çevremden güzel sözler duymak beni mutlu ediyor. Partiye genel olarak heyecan kattık. Bunu net gözlemliyorum. Seçimden bıkanlar, Partiye küskün olanlar için bir umut olduk. Bizim önceliğimiz ön seçim. Ön seçim hem şeffaflık açısından doğru olur hem de herkesin içi rahat eder.’

‘Amacımız Gölcük’ü hak ettiği noktaya taşımak’

Aydın, açıklamasının devamında, ‘Bizler kim aday olursa çıkacak karara saygı gösterir, babalık görevimizi aday olan arkadaşa gösteririz. Zaten bize de bu yakışır. Bizim amacımız Gölcük’ü hak ettiği noktaya taşımak. Gölcük doğru yönetilmiyor. Gölcük’ün acil sorunları ortada. Gölcük halkının yüzü gülmüyor. İşte biz bunları göz önüne alarak Gölcük halkına iktidar vaat ediyoruz. İlçemiz bizim dönemimizde çok iyi seviyelere çıkacak, Donanma Kenti hüviyetini sonuna kadar yansıtacak. İktidar olacağımıza inanıyoruz, bu inançla da halkımızla bir olarak hedefimize ulaşacağız’ dedi.

‘Gölcük’ü çok seviyor ve sorunlarını iyi biliyorum’

45 yıllık Mühendislik mesleğini icra ettiğini belirten, tecrübeleriyle ve çalışmalarıyla Gölcük’e katkıda bulunmak istediğini söyleyen CHP Belediye Meclis Üyesi Aday adayı N. Kamil Cebeci ise şu açıklamaları yaptı: ‘Meslek hayatımda uzun yılların vermiş olduğu tecrübelerim var. Gölcük’ü çok seviyor ve sorunlarını iyi biliyorum. Partim tarafıma bu görevi verdiği takdirde üzerime düşen görevi en iyi şekilde yerine getireceğim. Gölcük’ün sorunlarını her mercide dile getireceğim’ diye konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —