Tarih: 29.12.2023 14:08

CHP Gölcük Belediye Başkan Aday adayı Özgür Yılmaz, ‘GÖLCÜK İÇİN HAYALLERİMİZİN GERÇEK OLACAĞI BİR YIL OLSUN’

Facebook Twitter Linked-in

CHP Gölcük Belediye Başkan Aday adayı Özgür Yılmaz,

‘GÖLCÜK İÇİN HAYALLERİMİZİN GERÇEK OLACAĞI BİR YIL OLSUN’

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gölcük Belediye Başkan Aday adayı Özgür Yılmaz,  yeni yıl münasebetiyle açıklamalarda bulundu.

‘Birbirimizle mutlu ve uyumlu bir beraberlik içinde yaşayalım istiyorum’

CHP Gölcük Belediye Başkan Aday adayı Özgür Yılmaz, açıklamasında şunları söyledi: ‘2024 yılının sevginin, saygının, barışın, huzurun, sağlığın, kardeşliğin hakim olduğu, ekonomik sıkıntıların geride bırakıldığı, bolluk ve bereketin eksik olmadığı, barış ve sevginin hüküm sürdüğü bir yıl olsun. Ülkemiz iyi-kötü anıları, üzüntü ve sevinçleriyle bir yılı daha geride bırakıyor. Yeni yılda, ülke ekonomimiz düzelsin, insanlarımız yarın kaygısıyla yaşamasın. Kavgalar, savaşlar, anlaşmazlıklar olmasın.  Çocukların ölmediği, şehitlerimizin olmadığı, anaların ağlamadığı, en önemlisi de bütün bunlara sebep olan terörün olamayacağı bir yıl olsun. Yüreğimizi acıtan depremler, yangınlar, felaketler bir daha yaşanmasın. Birbirimizle mutlu ve uyumlu bir beraberlik içinde yaşayalım istiyorum.’

‘Tüm hemşehrilerimizin yeni yılını kutluyorum’

Yılmaz, ‘Gölcük’ümüz için çok daha güzel gelişmelerin yaşanacağına inandığım 2024 yılını, siz değerli hemşerilerimle birlikte karşılamanın mutluluğunu yaşıyorum. Mutlu bir gelecek, ülkemiz ve tüm insanlık için aydınlık günler beklentilerimizi, yeni yılın başlangıcında daha da güçlendirerek umudumuzu yarınlara taşıyoruz. Cumhuriyetimizin Kuruluşunun 100. yılı olması nedeniyle çok özel ve çok anlamlı bir yıl oldu. Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılına adım atacağımız yeni yılda tüm hemşehrilerimizin yeni yılını kutluyor, Gölcük için hayallerimizin gerçekleşeceği güzel bir yıl olması dileğiyle, sevgilerimle’ dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —