Tarih: 05.02.2019 14:30

CHP Gölcük Belediye Başkan Adayı İsmet İşeri, “SERDAR KAMAN VERİLMİŞ EN DOĞRU KARAR”

Facebook Twitter Linked-in

CHP Gölcük Belediye Başkan Adayı İsmet İşeri,

“SERDAR KAMAN VERİLMİŞ EN DOĞRU KARAR”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gölcük Belediye Başkan Adayı İsmet İşeri geçtiğimiz gün ilçemize bir dizi ziyaretler gerçekleştirmek için gelen Millet İttifakı Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Serdar Kaman hakkında, “  Büyükşehir Belediye Başkanlığı konusunda verilmiş en doğru karar” dedi.

“Kendisi çok değerli, çok saygın bir insan”

Geçtiğimiz gün bir dizi ziyaretler için ilçemize gelen Millet İttifakı Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Serdar Kaman hakkında düşüncelerini dile getiren CHP Gölcük Belediye Başkanı Adayı İsmet İşeri, “ Serdar Kaman Millet İttifakı’nın Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak belirlenmesi bizleri çok mutlu etti. Kendisi çok değerli, çok saygın bir insan. Yaklaşık 10-12 yıldan beri siyasetin içinde olan biri. Bir Tıp adamı, akademisyen olmasının yanında çok saygın bir hekim. Medical Park’ın Genel Cerrahi uzmanı ve mesleğinde de çok iyi. Fakat siyasetinde çok uzun yıllardır içinde olduğu için oldukça özümsemiş durumda. Bu konuda siyaset grubuna hizmet etmeyi kendisine görev edinmiş değerli bir şahsiyet olması bizleri ayrıca mutlu etti” dedi.

“Ziyaret ettiğimiz her yerden tam not aldı”

Gerçekleştirdikleri ziyaretlerde çok olumlu tepkiler aldıklarını ifade eden CHP Gölcük Belediye Başkanı Adayı İsmet İşeri, “ Dün saha çalışmalarında bazı sivil toplum örgütlerine, sendikalara ve odaları ziyaret ettik. Bu ziyaretlerdeki izlenimimizde ben gerçekten Serdar Bey’in siyasi birikiminden dolayı  insanlara dokunaklı söylemlerinin yanı sıra projeler bazında da gerçekten çok önemli mesajlar verdi. Kendisi çok birikimli bir Tıp adamı olmasının yanında bir yönetici sıfatına da haiz bir kimliğinin olduğunu gördük. Dünkü temaslarımızda gerçekten çok sıcak geçti. Birçok alanları ziyaret ettik. Sendikalardan, kamu kurumu niteliğinde ki odalardan ve derneklerden çok olumlu izlenimlerle ayrıldık. İnsanlar Serdar Kaman’ı tanıdıkça sevecekler ve nitekim intibahı bıraktı. Bizim de tabi ittifakımızın adayı olarak bizde canla başla hem yerel belediyelerin kazanımı noktasında hem de büyükşehirin kazanması noktasında hep birlikte çalışacağız. Serdar Bey sokağa çıktıkça, insanlara dokundukça gerçekten insanların gönlünü fethedecektir. Kendisinin sevecen bir yapıda olduğunu dün bizzat saha çalışmalarında tanıklık ettik. Büyükşehir Belediye Başkanlığı konusunda verilmiş en doğru karar diyebiliriz. Dün CHP Değirmendere Örgütü binasını da ziyaret ettik ve oradan da tam not aldı. Yani ziyaret ettiğimiz her yerden tam not aldı. Gerçekten siyasi birikimi itibariyle söylemleri de mükemmel bir seçim olmuş” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —