Tarih: 25.02.2024 14:28

CHP Gölcük Belediye Başkan Adayı Özgür Yılmaz, GÖLCÜK ESNAF VE SANATKARLAR ODASI’NI ZİYARET ETTİ

Facebook Twitter Linked-in

CHP Gölcük Belediye Başkan Adayı Özgür Yılmaz,

GÖLCÜK ESNAF VE SANATKARLAR ODASI’NI ZİYARET ETTİ

CHP Gölcük Belediye Başkan Adayı Özgür Yılmaz, Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nı ziyaret ederken Gölcük esnafının sorunlarını ve kendi çözümlerini anlattı.

Yılmaz, “Kendi dönemimizde Gölcük esnafımıza destek olacağız ve Gölcük Esnaf Odası’yla da birçok ortak projeler üreteceğiz”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gölcük Belediye Başkan Adayı Özgür Yılmaz, Gölcük Esnaf Odası’nı ziyaret etti. Yılmaz’a, CHP Gölcük İlçe Başkanı Mehmet Uzuner, CHP Gölcük İlçe Kadın Kolları Başkanı Mine İşeri ve parti yöneticileri eşlik etti. Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmi Kocaman  ve yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette Eskişehirliler, Yılmaz ve beraberindekilere ikramlarda bulundu. Sıcak bir ortamda gerçekleşen konuşan Özgür Yılmaz, “Gölcük esnafını seçim turlarına başladığımız ilk günden beri ziyaret edip kendilerinin sorunlarını dinliyoruz. Kendi çözümlerimizi de onlara anlatmaya çalışıyoruz. Bugün de Gölcük Esnaf Odası’nı ziyaret etti. Başkanımız Necmi Kocaman ve yönetim kurulu üyelerine ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bize çok güzel bir karşılama yaptılar. Esnaf odalarının plan ve projelerinin yanı sıra Gölcük esnafı için yaptıkları çalışmalardan bahsettiler. Biz de Gölcük esnafının talep ve önerilerini planlıyoruz ve onlara dönük planlarımızı bu tavsiyeler doğrultusunda geliştiriyoruz. Kendi dönemimizde Gölcük esnafımıza destek olacağız ve Gölcük Esnaf Odası’yla da birçok ortak projeler üreteceğiz” dedi.

Kocaman,  Özgür Yılmaz’a 31 Mart yerel seçimlerde başarılar diledi

Özgür Yılmaz’ın konuşmasının ardından söz alan Necmi Kocaman ise esnafın zor dönemlerden geçtiğini bu nedenle kendilerine yönelik oluşturulacak tüm projelerde de yer almak istediklerini söyledi. Kocaman, ayrıca Özgür Yılmaz’a 31 Mart yerel seçimlerde başarılar diledi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —