Tarih: 01.03.2024 14:22

CHP Gölcük Belediye Başkan Adayı Özgür Yılmaz, GÖLCÜK SEÇİM KOORDİNASYON MERKEZİ’Nİ AÇTI

Facebook Twitter Linked-in

CHP Gölcük Belediye Başkan Adayı Özgür Yılmaz, Gölcük’te seçim çalışmalarının yürütülmesi için kurulan Seçim Koordinasyon Merkezi’ni açtı.

Katılım yoğun oldu

Cumhuriyet Halk Partisi Gölcük Belediye Başkan Adayı Özgür Yılmaz, Gölcük’te seçim çalışmalarını hızla sürdürürken Gölcük merkezinde yeni bir seçim koordinasyon merkezi açtı. Gölcük’teki CHP İlçe Binası altına açılan koordinasyon merkezi açılışına CHP Gölcük İlçe Başkanı Mehmet Uzuner, CHP Gölcük İlçe Kadın Kolları Başkanı Mine İşeri,  CHP Gölcük Gençlik Kolları yönetici ve üyeleri ve CHP’li üyeler katıldı.

Yılmaz, “Gölcük’te seçim zaferini kadın ve gençlerle elde edeceğiz”

 Gerçekleşen açılışta kurdeleyi kadınlarla birlikte kesen Özgür Yılmaz, “Seçim Koordinasyon Merkezi açılışında kadın ve gençlerin yoğunluğunu gördük. Bizim de istediğimiz tam olarak bu. Gölcük’te seçim zaferini kadın ve gençlerle elde edeceğiz. Seçim Koordinasyon Merkezi’nde görev alan her gönüllümüz, planlı ve programlı bir şekilde çalışmalarda yer alacak ve Gölcük’te çalmadık kapı bırakmayacağız. Bu seçimlerden galip çıkacağımızı biliyoruz. Gölcük’ü eski günlerine kavuşturmak için el birliğiyle çalışacağız.Birlikte mutlu, birlikte umutlu, birlikte güçlüyüz. Gölcük’ümüzü; dünü bugüne taşıyan kıymetli büyüklerimizden, değerlerimizden aldığımız güç, gençliğimizden aldığımız heyecan,  yüreğimin derinliklerinde hissettiğim  “Özlediğimiz, hak ettiği hizmeti alan ve herkesin mutlu olduğu Gölcük” sevdası ile yönetmek için yola çıktık” dedi.

“Birlikte başaracağız”

Sözlerine devam eden Yılmaz, “Bu kenti şahıs ya da siyasete sıkışmış, secimden seçime varlık gösteren bir zihniyet, mış gibi yapılan bir yönetim anlayışı ile değil “insan ve kent olarak hak ettiği” değerde, insan görüş ayırt etmeden ve daima hizmet ederek yöneteceğiz.  Gölcük değişimi hak ediyor ve istiyor…” dedi. Gerçekleşen açılışa Gölcüklü vatandaşalar da yoğun ilgi gösterirken açılışa katılanlar hem CHP’nin hem de Özgür Yılmaz’ın seçim programları üzerine görüş alışverişinde bulundu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —