Tarih: 10.03.2024 12:32

CHP Gölcük Belediye Başkan Adayı Özgür Yılmaz, ‘KENTİMİZİN GELECEĞİ OLMAYA ADAYIZ’

Facebook Twitter Linked-in

CHP Gölcük Belediye Başkan Adayı Özgür Yılmaz, Cumhuriyet Halk Partisi Gölcük İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen Belediye Başkan Adayı ve Belediye Meclis Üyesi Adayları ile Proje Tanıtım Toplantısı’nda yaptığı konuşmada tüm odağının kente hizmet olduğunu söyleyerek, “İşimiz gücümüz Gölcük diyoruz” dedi. 

Katılım oldukça yoğun oldu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gölcük İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen Belediye Başkan Adayı ve Belediye Meclis Üyesi Adayları ile Proje Tanıtım Toplantısı, Gölcük Kongre Sarayı’nda gerçekleşti. Gerçekleşen törene CHP Kocaeli Milletvekilleri Harun Özgür Yıldızlı, Nail Çiler, Mühip Kanko, CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı, CHP’nin Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Atasoy Bilgin, CHP Gölcük İlçe Başkanı Mehmet Uzuner, CHP Gölcük İlçe Kadın Kolları Başkanı Mine İşeri, CHP Kocaeli eski Milletvekili Haydar Akar, CHP’nin önceki dönem Kocaeli il ve ilçelerinin belediye başkanları, CHP Kocaeli ve ilçelerinin eski başkanları, CHP İl ve İlçe yöneticileri, CHP’nin Gölcük Belediye Meclis Üyesi Adayları, CHP Gölcük İlçe Gençlik Kolları yönetici ve üyelerinin yanı sıra çok sayıda partili katıldı.

‘Kentimizi hak ettiği günlere geri getirmeye adayız’

Coşku ve heyecanın hakim olduğu toplantıda kürsüye çıkan Özgür Yılmaz, Gölcük’teki iddialarını ortaya koyarak, “Bugünkü coşku bile bizim iddiamızın ne kadar güçlü olduğunu gösteriyor. Biz kentimizin geleceği olmaya adayız. Biz kentimizi hak ettiği günlere geri getirmeye adayız. Biz sosyal belediyecilik anlayışının en iyi şekilde gösterilebileceğini ispatlamak için adayız” dedi. 

Yılmaz, ‘İşimiz gücümüz Gölcük olacak’

Konuşmasının devamında uzun süredir Gölcük için projeler hazırladıklarını ifade eden Özgür Yılmaz, “Adaylığımızın açıklandığı ilk günden beri projelerimizi Gölcüklülere anlatıyoruz. Biz partimiz olarak adaylık sürecinden önce de kentimiz için neler yapabiliriz, eksiklikler nelerdir diye uzun bir çalışma dönemi geçirdik. Halkımızla hemen hemen her gün konuşuyoruz. Her vatandaşımızın talep ve önerilerini dinliyoruz. Biz 31 Mart’taki yerel seçimlerden sonra kentimizi tüm eksikliklerini gidermek, daha çağdaş, daha sosyal, daha hizmete dayalı bir kent olması için var gücümüzle çalışacağız. Bizim 31 Mart yerel seçimlerinden sonra işimiz gücümüz Gölcük olacak. Gölcüklülerin güvenini ve desteğini istiyoruz. Biz gücümüzü halktan alacağız, o güçle Gölcük’ü hak ettiği yere getireceğiz” şeklinde konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —