CHP Gölcük Belediye Başkan Adayı Özgür Yılmaz, SEMT PAZARINDA PAZARCI ESNAFI VE VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ
CHP Gölcük Belediye Başkan Adayı Özgür Yılmaz,
SEMT PAZARINDA PAZARCI ESNAFI VE VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ
CHP Gölcük Belediye Başkan Adayı Özgür Yılmaz, Değirmendere’deki Salı pazarını gezerek hem pazarın nabzını tuttu hem de esnaf ve Gölcük sakinlerinin sorunlarını dinledi.
Fiyatların çok yüksek olmasından yakındılar
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gölcük Belediye Başkan Adayı Özgür Yılmaz, Değirmendere’de kurulan Salı pazarını ziyaret etti. Özgür Yılmaz’a programında CHP Gölcük İlçe Başkanı Mehmet Uzuner, CHP Gölcük İlçe Kadın Kolları Başkanı Mine İşeri ve partililer eşlik etti. Pazarın başından sonuna kadar tezgahlardaki ürünleri ve fiyatları inceleyen Özgür Yılmaz, pazarcı esnafı ile de bol bol sohbet etti. Pazarcı esnafı aracılar, maliyetler, tezgah kiraları ve enflasyon nedeniyle oluşan fiyat istikrarsızlığından şikayet ederken eski dönemlere göre kazançlarının çok düştüğünden yakındı.
Yılmaz, “Halkımız ile pazarcı esnafımız karşı karşıya gelmemeli”
Alışveriş yapan Değirmendere sakinleri de pazarın pahalılığından şikayet ederken pazardaki duruma karşı izlenimlerini aktaran Özgür Yılmaz, “Burada hem satıcı hem alıcı tarafından şikayet var. Ülkemizdeki ekonomik sorunlar en çok pazara ve esnafımıza yansıyor. Bu sorunun bir an önce artık çözülmesi gerekiyor. Halkımız ile pazarcı esnafımız karşı karşıya gelmemeli. Aynı zamanda Pazar hattı boyunca bazı eksiklikleri gördük. Bizim kendi dönemimizde pazarcı esnafımızdan aldığımız talepler doğrultusunda bu eksiklikleri gidermeyi planlıyoruz” dedi.
Pazar gezisi sırasında Gölcüklülerden ve pazarcı esnafından büyük ilgi gören Özgür Yılmaz, 31 Mart’taki yerel seçimleri için birçok kişiden destek sözü aldı.










GÖLCÜK BELEDİYESİ’NDEN İSTİHDAMA KESİNTİSİZ KATKI
SAADET PARTİSİ GÖLCÜK TEŞKİLATI’NDAN ANLAMLI VEFA: GENÇLER UMRE İLE ÖDÜLLENDİRİLDİ
KARTEPE MESİRE ALANI’NDA EKİPLER GECE GÜNDÜZ SAHADA
EMEKLİ POLİS MEMURU SİLAHLI SALDIRIDA HAYATINI KAYBETTİ
MİLLİ YOL LOKMA DAĞITTI
BAŞİSKELE’DE İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİNE KAPSAMLI DEĞERLENDİRME
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN KOCAELİ’YE GELİYOR!
İŞLETMECİ VOLKAN BERBEROĞLU DAHİL 2 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ
TÜVTÜRK'ÜN YENİ KURALI SÜRÜCÜLERİ YAKTI
CİNAYET FİRARİSİ GÖLCÜK’TE YAKALANDI
HEM HIRSIZ HEM VERİ AVCISI!
8 YIL CEZASI OLAN FİRARİ ZEHİR TACİRİ YAKALANDI!
KOCAELİ’DE MESAFELER KALKTI
KENTSEL DÖNÜŞÜM MASAYA YATIRILDI
BU YOLUN SONU DÜNYA KUPASI
KOCAELİ, NEVRUZ’UN BEREKETİNİ VE COŞKUSUNU YAŞADI
UKOME’DEN “KARAVAN PARK YASAĞI” KARARINA ONAY
KOCAELİ’DE KARAVANLARA 1 NİSAN’A KADAR SÜRE
KIŞ LASTİĞİ ZORUNLULUĞU UZATILDI!
YEŞİLYURT MİLLET BAHÇESİ’NDE ÇALIŞMALAR HIZLA SÜRÜYOR
ELEKTRONİK ATIKLAR SANATA DÖNÜŞTÜ
BAŞKAN BÜYÜKAKIN DA ANKARA’DA
KULİSTE MUHABBETLER...
DEĞİRMENDERE’DE İNTİHAR
‘’GÖLCÜK İÇİN BAŞKAN SEZER İLE OMUZ OMUZA ÇALIŞIYORUZ’’
ŞOFÖRLER ODASI "NİZAMETTİN BAŞKANLA DEVAM" DEDİ
KÜTÜPHANELER HAFTASI’NDA ÖĞRENCİLERE TİYATRO KEYFİ
PEHLEVAN GÖLCÜK'TE SAĞLIK HİZMETLERİNİ DENETLEDİ
TCDD'DEN UYARI! 15 GÜN YASAK GELİYOR
GÖLCÜK’TE SANAT ÇİÇEK AÇTI
Yükleniyor
-
BIST 100
15747,44%-0,79
-
DOLAR
44,46% 0,28
-
EURO
51,22% -0,05
-
GRAM ALTIN
6310,90% 1,04
-
Ç. ALTIN
10541,83% -0,68


