Tarih: 21.02.2024 10:54

CHP Gölcük Belediye Başkan Adayı Özgür Yılmaz, THK GÖLCÜK ŞUBESİ’Nİ ZİYARET ETTİ

Facebook Twitter Linked-in

CHP Gölcük Belediye Başkan Adayı Özgür Yılmaz,

THK GÖLCÜK ŞUBESİ’Nİ ZİYARET ETTİ

CHP Gölcük Belediye Başkan Adayı Özgür Yılmaz, Türk Hava Kurumu Gölcük Şubesi’ni ziyaret ederek kurumun 99. Kuruluş yıl dönümünü kutladı.

99. yıl dönümlerini kutladı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gölcük Belediye Başkan Adayı Özgür Yılmaz bugün Türk Hava Kurumu (THK) Gölcük Şubesi’ni ziyaret etti. Şube başkanı Tuncay Yıldız, THK yönetici ve üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette Özgür Yılmaz’a, CHP Gölcük İlçe Başkanı Mehmet Uzuner, CHP Gölcük İlçe Yöneticileri Yasin Uzuner, Kemal Nuhoğlu, Yasemin Ergin, Hakan Yılmaz ve CHP Gölcük Kadın Kolları Başkanı Mine İşeri eşlik etti. Gerçekleşen ziyarette THK’nın öneminden bahseden Özgür Yılmaz, “16 Şubat 1925’te, Mustafa Kemal Atatürk’ün talimatıyla kurulan Türk Hava Kurumu o dönemden beri Türkiye’nin havacılık geçmişine önemli katkılar sağladı. Toplumumuz da Atatürk’ün kurduğu THK’ya her zaman sahip çıkarak gerek bağışlarıyla gerekse kurban derilerinin verilmesiyle destek oldu. THK, Türkiye’nin gerek afet dönemlerinde gerekse havacılık sektöründeki gelişimleri gerekse gençlerin havacılığa ilgisini arttırmak için eğitimleriyle üzerine aldığı tüm sorumluluklarını yerine getirdi. Biz de Atatürk’ün emaneti olan THK’na destek olmaya devam edeceğiz ve kurumun 100. Yılını beraber kutlayacağız” dedi.

Özgür Yılmaz’ın ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Türk Hava Kurumu (THK) Gölcük Şubesi Başkanı Tuncay Yıldız, Türk halkının da THK’ya desteğinin artarak devam ettiğini söyledi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —