CHP Gölcük Belediye Başkan Adayı Özgür Yılmaz TRAKYALILAR DERNEĞİNİ ZİYARET ETTİ
CHP Gölcük Belediye Başkan Adayı Özgür Yılmaz
TRAKYALILAR DERNEĞİNİ ZİYARET ETTİ
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gölcük Belediye Başkan Adayı Özgür Yılmaz, Gölcük Trakya İlleri Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği’ni ziyaret etti. Gerçekleştirdikleri ziyarette Yılmaz, Trakyalıların Gölcük’e kattığı değerden bahsetti.
“Bizim Trakyalılarla çok güçlü bir bağımız var”
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gölcük Belediye Başkan Adayı Özgür Yılmaz, Gölcük Trakya İlleri Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği’ni ziyaret etti. Yılmaz’a, CHP Gölcük İlçe Başkanı Mehmet Uzuner, CHP Gölcük İlçe Kadın Kolları Başkanı Mine İşeri ve parti yöneticileri eşlik etti. Trakyalılar dernek başkanı Ramazan Korkut ve yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette konuşan Özgür Yılmaz, “Bugüne kadar biz parti olarak Trakyalıların desteğini hiç eksik hissetmedik. İlçemizde yaşayan Trakyalıların da destekleri hep üzerimizde oldu. Bizim Trakyalılarla çok güçlü bir bağımız var. Bu bağ gelecekte de devam edecek. İlçemizde yaşayan Trakyalıların bize desteklerini yanı sıra bazı talepleri de var. Kendi dönemimizde Trakyalıların talepleri doğrultusunda sosyal ve kültürel konular başta olmak üzere birçok projede desteklerimizi kendilerinden esirgemeyeceğiz” dedi.
31 Mart seçimlerinde başarılar dilediler
Özgür Yılmaz’ın konuşmasından sonra söz alan Trakyalılar dernek başkanı Ramazan Korkut’ta, Özgür Yılmaz ve CHP heyetine teşekkürlerini sunarken derneklerinin Gölcük’te birçok sosyal sorumluluk, eğitim, sosyal ve kültürel etkinliklerde yer aldığını ve bu faaliyetlerin sürdürülmesi için her zaman desteğe ihtiyaç duyduklarını belirtti. Ramazan Korkut ayrıca 31 Mart’taki yerel seçimlerde Özgür Yılmaz’a başarılar diledi.






GÖLCÜK CHP'DEN CAMİLERDE İKRAM, SAHURDA DAYANIŞMA
"ÇANAKKALE RUHU, İSTİKLALİMİZİN EN BÜYÜK TEMİNATIDIR"
BAŞKAN BÜYÜKAKIN AFET GÖNÜLLÜLERİ İLE İFTAR YAPTI
BAŞKAN ALİ YILDIRIM SEZER İFTAR'DA SPOR KULÜP BAŞKANLARI İLE BİR ARAYA GELDİ
MUKADDES EMANETLER BEYAZ KALPLERİ DUYGULANDIRDI
KOCAELİ’YE ÖZGÜ ÜRÜNLER HATIRA MAĞAZASI’NDA
BAŞKAN SEZER, “KAHRAMANLIK DESTANI ÇANAKKALE ZAFERİ'NİN 111.YILI KUTLU OLSUN”
BÜYÜKŞEHİR, RAMAZAN’IN RUHUNU ŞEHİRLE BULUŞTURDU
İLYAS DOBRA VEFAT ETTİ
BAŞKAN BÜYÜKAKIN, “KOCAELİSPOR ÇOK DAHA İYİ YERLERDE OLACAK”
TALUS: İFTAR SONRASI SALON DIŞINDAKİ TARTIŞMA ÜZÜNTÜ YARATTI
GÖLCÜKSPOR CUMAYERİ MESAİSİNE BAŞLADI
KULİSTE MUHABBETLER...
CHP GÖLCÜK’TEN SAĞLIK ÇALIŞANLARINA 14 MART ZİYARETİ
SERVİS SORUMLULARINDAN BAŞHEKİM VE YÖNETİCİ HEKİMLERE TIP BAYRAMI SÜRPRİZİ
KARTEPE’DE CAMİLERDE BAYRAM MESAİSİ
VALİ AKTAŞ’TAN ÇOCUK ŞUBE İNCELEME
BAŞİSKELE’DEN FİLİSTİN’E RAMAZAN DAYANIŞMASI
ZABITA HUZURLU BİR BAYRAM İÇİN SAHADA
AK PARTİ İFTARINDA 3 BİN KİŞİ AYNI SOFRADA ORUÇLARINI AÇTI
“KAYIK ÇEKEK YERİ” DEĞİRMENDERE’YE ÇOK YAKIŞTI
TALUS: 323 BİN 36 ÜYEMİZ VAR
ARAÇ İÇİ EKRAN CEZALARI İPTAL !
YOLUN SONU ŞAMPİYONLUK 3-1
BAYRAMDA KOCAELİ'DE SIKI DENETİM!
BAŞKAN BÜYÜKAKIN’A SEVGİ SELİ
OKUL KAYITLARINDA 'SAHTE İKAMET' DÖNEMİ KAPANIYOR
ARİF’E DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ
BÜYÜKŞEHİR ZABITASI ÖĞRENCİLERE MESLEĞİ TANITTI
BÜYÜKŞEHİR’LE FOTOĞRAFIN TARİHSEL YOLCULUĞUNA ÇIKTILAR
Yükleniyor
-
BIST 100
16252,82%1,87
-
DOLAR
44,19% 0,03
-
EURO
51,10% 0,27
-
GRAM ALTIN
7108,26% -0,05
-
Ç. ALTIN
11584,42% 0,00



