Tarih: 27.12.2023 13:29

CHP Gölcük Belediye Başkan Adayı Özgür Yılmaz, ZİRAAT ODASI’NI ZİYARET ETTİ

Facebook Twitter Linked-in

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gölcük Belediye Başkan Adayı Özgür Yılmaz kollarını sıvayarak seçim çalışmalarını hızlandırdı. Yılmaz, geçtiğimiz gün Gölcük Ziraat Odası Başkanı Bekir Çanakçı’yı ziyaret ederek, kentin tarımsal potansiyeli ve bu konudaki düşüncelerini paylaştı.

Çanakçı, ‘Başarılar diliyorum’

Gölcük Ziraat Odası Başkanı Bekir Çanakçı ziyaretinden ötürü CHP Gölcük Belediye Başkan Adayı Özgür Yılmaz’a teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi. Ayrıca mesleği Ziraat Mühendisi olan Özgür Yılmaz Kocaeli’nin tarımsal potansiyelini ve yaşanan süreçteki düşüncelerini Oda Başkanı Bekir Çanakçı ile paylaştı. Başkan Çanakçı, Çiftçilerin istek, talep ve sorunlarını Yılmaz’a aktarırken, konu hakkındaki düşüncelerini belirtti.

Yılmaz, ‘Kentimizin tarımsal potansiyeli ve süreçteki düşüncelerimizi paylaştık’

CHP Gölcük Belediye Başkan Adayı Özgür Yılmaz, ziyareti hakkında, ‘Gölcük Ziraat Odası Başkanımız Sayın Bekir Çanakçı beyefendiyi ziyaret ettik. Kendisine misafirperverliği ve güzel düşünceleri için teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz. Ziyaretimizde kentimizin tarımsal potansiyeli ve süreçteki düşüncelerimizi paylaştık. Güzel ve faydalı bir ziyaret oldu’ dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —