Tarih: 07.03.2024 12:36

CHP Gölcük Gençlik Kolları Başkanı Metehan Aydın, ‘GENÇLER OKUMAK İÇİN İLÇEMİZE DÖNMEMEYİ TERCİH EDİYOR’

Facebook Twitter Linked-in

CHP Gölcük Gençlik Kolları Başkanı Metehan Aydın,

‘GENÇLER OKUMAK İÇİN İLÇEMİZE DÖNMEMEYİ TERCİH EDİYOR’

CHP Gölcük Gençlik Kolları Başkanı Metehan Aydın, yerel seçimlere kısa bir süre kala yaptığı basın açıklamasında, Gölcük’te yaşayan gençlerin mutsuz olduğunu ve vakit geçirmek için başka ilçelere gitmek zorunda kaldıklarını ifade etti.

“Gölcük’te 5 yıldır kayda değer ne yapıldı?”

Aydın yaptığı açıklamada, “İlçemizde gençlere yönelik hiçbir çalışma bulunmuyor. Kentimiz çağın çok gerisinde bırakıldı ve yatırımsız kaldı. İlçemize çevre ilçelere bakıldığında yeterince yatırım yapılmadığı çok açık bir gerçek. Sayın Belediye Başkanı, ‘Gölcük Belediyesi olarak şöyle mükemmel bir proje gerçekleştirdik’ diyebilir mi? Gölcük’te 5 yıldır kayda değer ne yapıldı? Halkımız artık 2019 yılında verilen ancak yapılmayan ama bu seçimde aynı verilen vaatlerine artık inanmıyor. Gençler okumak için gittiği şehirlerde kalmayı, ilçemize dönmemeyi tercih ediyorlar’ dedi.

“Proje çalışma ekibimiz 3 aydır ilçemiz için, yaşanabilir bir kent için çalışıyor”

CHP’nin Gölcük Belediye Başkan Adayı Özgür Yılmaz’ın ise gençlere çok değer verdiğini ve Gölcük’te yaşayan gençlere güzel bir kent inşa etmek için yoğun çaba gösterdiğini vurgulayan Aydın, şunları söyledi:“Proje çalışma ekibimiz 3 aydır ilçemiz için, yaşanabilir bir kent için çalışıyor. Halkımızı ve bilhassa gençleri mutlu edecek projelerimizi 9 Mart Cumartesi günü saat 17.30’da Kongre Sarayı’nda yapacağımız Aday ve Proje Tanıtım Toplantımızda açıklayacağız. Tüm halkımızı tanıtım toplantımıza davet ediyorum. Kente vizyon katacak projelerimizin çok ses getireceğine inanıyorum.Çok daha doğru, çok daha vizyonlu bir yönetim için umut Özgür Yılmaz’dan başkası değildir.”




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —