Tarih: 25.03.2019 13:01

CHP Gölcük İlçe Başkanı Fikret Gürel 31 MART’TA KOCAELİ “MİLLET İTTİFAKI” DİYECEK

Facebook Twitter Linked-in

CHP Gölcük İlçe Başkanı Fikret Gürel

31 MART’TA KOCAELİ “MİLLET İTTİFAKI” DİYECEK

Geçtiğimiz gün CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel başkanı Meral Akşener’in İzmit Milli İrade Meydanı’nda gerçekleştirdikleri Millet İttifakı ortak mitingi değerlendiren CHP Gölcük İlçe Başkanı Fikret Gürel, “  Herhangi bir zorlama olmadan, herhangi bir yaptırım olmadan alanı dolduran halkımıza sonsuz şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Gürel, “Miting günü o alanda bir kez daha gördük ki Kocaeli halkı değişim istiyor”

31 Mart yerel seçimlerinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in bir araya gelerek oluşturdukları Millet İttifakı’nın ortak mitingleri devam ediyor. Geçtiğimiz gün iki parti liderinin İzmit Milli İrade Meydanı’nda gerçekleştirdikleri miting hakkında düşüncelerini dile getiren CHP İlçe Başkanı Fikret Gürel, “Kocaeli’de Millet İttifakı’nın büyük mitingini iki genel başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve Sayın Meral Akşener’in katılımı ile gerçekleştirdik. Mitingimiz gerçekten çok görkemli bir şekilde oldu. Alan gerçek manada değişimden yana olan Kocaeli halkı tarafından hınca hınç dolduruldu. Herhangi bir zorlama olmadan, herhangi bir yaptırım olmadan alanı dolduran halkımıza sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Miting günü o alanda bir kez daha gördük ki Kocaeli halkı değişim istiyor. Millet İttifakı olarak Gölcük’te Belediye Başkan Adayımız Sayın İsmet İşeri’nin, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nde de Sayın Serdar Kaman’ın seçileceğine yürekten inanıyoruz” dedi.

“Gölcük başta olmak üzere Kocaeli genelinde Millet İttifakı büyük bir başarı elde edecek”

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in yapmış oldukları açıklamalar hakkında da düşüncelerini dile getiren CHP İlçe Başkanı Fikret Gürel, “Korkusuz, cesur  halkını ve ülkesini düşünen iki lider tamamen halktan yana tavır sergileyerekten çok dobra açıklamalarda bulundular. İki liderin yapmış olduğu açıklamalar miting alanına gelen coşkulu kalabalığın daha da coşmasına neden oldu. Bizler inanıyoruz ki 31 Mart’ta Gölcük başta olmak üzere Kocaeli genelinde Millet İttifakı büyük bir başarı elde edecek ve Mart’ın sonu bahar olacak. Çünkü Gölcük ve Kocaeli halkı iyi olmayı hak ediyor” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —