Tarih: 27.08.2020 14:04

CHP Gölcük İlçe Başkanı Fikret Gürel GÖLCÜK DAHA İYİ HİZMETİ HAK EDİYOR

Facebook Twitter Linked-in

CHP Gölcük İlçe Başkanı Fikret Gürel

GÖLCÜK DAHA İYİ HİZMETİ HAK EDİYOR

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gölcük İlçe Başkanı Fikret Gürel ülke ve ilçe gündemi hakkında önemli açıklamalarda bulunuldu. Geçtiğimiz günlerde Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan ile bir dizi ziyaretler gerçekleştiren Gürel, “ Gölcük daha iyi hizmeti hak ediyor” dedi.

“İnşallah bu gibi doğal felaketler tekrar yaşanmaz”

CHP Gölcük İlçe Başkanı Fikret Gürel yaptığı açıklamada, “Öncelikle geçtiğimiz gün Giresun ilimizde yaşanan sel felaketinde yaşamlarını yitiren 2’ si asker 8 vatandaşımıza Allah’tan Rahmet, aile ve yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Yaşanan bu sel felaketinden de olumsuz etkilenen vatandaşlarımıza da geçmiş olsun dileklerimi iletmek istiyorum. Tek tesellimiz daha fazla vatandaşımızın hayatlarını kaybetmemesidir. İnşallah bu gibi doğal felaketler tekrar yaşanmaz”  dedi.

“30 Ağustos Zafer Bayramı’nı Gölcük’te en iyi şekilde kutlamalıyız”

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 98. Yıl dönümünü Gölcük’te en iyi şekilde kutlamak istediklerini ifade eden Başkan Gürel, “ Tam 98 yıl önce bugün Türk ordusunun, işgalci Yunan birliklerine karşı başlattığı Büyük Taarruz’un yıldönümü. Mustafa Kemal Atatürk’ün emriyle 26 Ağustos’ta başlayan ve 30 Ağustos zaferiyle sonuçlanan büyük taarruzda, bizlere bu toprakları vatan kılan, canları, kanları pahasına bu vatanı düşmanların işgal girişimlerinden kurtaran tüm şehit ve gazilerimize en içten minnet duygularımla rahmet diliyorum” dedi.

“Bu tarz programları milletvekilimizin de katılımıyla devam ettireceğiz”

Sözlerine devam eden Başkan Gürel, “Evet, her ne kadar küresel bir salgın olan Covid-19 pandemisi  varsa da hayat devam etmektedir. Bizler de Cumhuriyet Halk Partisi Gölcük İlçe örgütü olarak, çalışmalarımıza pandemi kuralları çerçevesinde devam etmekteyiz. Bu bağlamda da Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli Milletvekilimiz Sayın Tahsin Tarhan’ın katılımıyla ilçemizde bir dizi ziyarette bulunduk.  Bu tarz programları milletvekilimizin de katılımıyla devam ettireceğiz. Amacımız tamamen halkımızın faydasına olacak çalışmalar hakkında fikir alış verişinde bulunup, sorunları da yerinde tespit edip çözüm önerileri ile kamuoyuna paylaşmaktır. Gölcük daha iyi hizmeti hak ediyor ve biz CHP ilçe yönetimi olarak çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —