Tarih: 12.04.2024 12:26

CHP Gölcük İlçe Örgütü Bayramlaşma Programını yoğun katılımla yaptı BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI VERİLDİ

Facebook Twitter Linked-in

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gölcük İlçe Örgütü Bayramlaşma Programını CHP Kocaeli Milletvekili Harun Özgür Yıldızlı’nın katılımıyla yaptı. Bayramlaşma programında birlik ve beraberlik mesajı verildi.

Vekil Yıldızlı Gölcük’e geldi

İlçemizde Ramazan bayramı coşkuyla geçti. Bayramın ilk günü Kent Bayramlaşmasıyla başlayan heyecan Siyasi Partilerin bayramlaşma programları ile devam etti. Cumhuriyet Halk Partisi Gölcük İlçe Yönetimi ve Partililer Bayramın Birinci günü bayramlaşma programlarını yaptı. Programa CHP Kocaeli Milletvekili Harun Özgür Yıldızlı katılım sağladı. Bayramlaşma programına ayrıca CHP İlçe Başkanı Mehmet Uzuner, Yönetimi, Belediye Meclis Üyeleri, 31 Mart Yerel Seçimlerinde Gölcük Belediye Başkan Adayı olan Özgür Yılmaz ile çok sayıda partililer katıldı.

‘Tüm hemşehrilerimize mutlu bir bayram geçirmelerini diliyoruz’

CHP Gölcük İlçe Örgütü’nden Bayramlaşma Programı hakkında yapılan açıklamada, ‘Milletvekilimiz Harun Özgür Yıldızlı’nın katılımlarıyla, CHP Gölcük Ailesi olarak bayramlaşmak için bir aradaydık. Birlik ve beraberlik içerisinde, tüm Gölcüklü hemşehrilerimize sağlıklı, sıhhatli ve mutlu bir bayram geçirmelerini diliyoruz’ denildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —