Tarih: 18.10.2019 15:21

CHP Gölcük İlçe Örgütü’nden TEMAD’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Facebook Twitter Linked-in

CHP Gölcük İlçe Örgütü’nden

TEMAD’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gölcük İlçe Başkanı Fikret Gürel ve Yönetimi, Kadın Kolları Başkanı Mine İşeri ve Yönetimi ile Belediye Meclis Üyeleri Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği( TEMAD) Gölcük Şubesi’ni ziyaret ederek TEMAD’ın 35. Kuruluş yıldönümü ve Dünya Astsubaylar günlerini kutladılar.

TEMAD’ın 35. Kuruluş yıldönümü ve Dünya Astsubaylar günlerini kutladılar

TEMAD’ın 35. Kuruluş yıldönümü ve Dünya Astsubaylar Günü nedeniyle CHP Gölcük İlçe Başkanı Fikret Gürel ve Yönetimi, Kadın Kolları Başkanı Mine İşeri ve Yönetimi ile Belediye Meclis Üyeleri, TEMAD Gölcük Şube Başkanı Bekir Tülü ve yönetimini ziyaret ederek TEMAD’ın 35. Kuruluş yıldönümü ve Dünya Astsubaylar günlerini kutladılar.

Başkan Tülü’den teşekkür

CHP Gölcük İlçe Örgütü’nün gerçekleştirdiği ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren TEMAD Gölcük Şube Başkanı Bekir Tülü, “ Genel Merkezimiz bu sene TEMAD’ın 35. Kuruluş yıl dönümünü Ankara’da kutlama talebi nedeniyle Gölcük yönetimi ve üyelerimiz ile birlikte Ankara’daki kutlamalarımıza katıldık. Gerçekleştirdiğiniz ziyaret bizleri oldukça mutlu etti. Teşekkür ederiz” dedi.

Gürel, “Siz olmazsanız Ordu olmaz, Ordu olmazsa ülke olmaz”

CHP Gölcük İlçe Başkanı Fikret Gürel konuşmasında, “ Ülkemiz için hizmet etmiş ve emekli olmuş tüm Astsubaylarımızın bünyesinde oluşan TEMAD’ın kuruluşunun 35. Yıldönümünü ve bu sene 8.’sini kutladığını Dünya Astsubaylar Gününüzü kutlarız. Siz olmazsanız Ordu olmaz, Ordu olmazsa ülke olmaz. Hepimiz birbirimizin birer parçasıyız. Bu nedenle sadece bu özel günlerde hatırlamak değil hep aklımızda olması lazım.  Bu bağlamda TEMAD’ın kuruluşunun 35. Yıldönümünü ve Dünya Astsubaylar gününüzü kutluyoruz” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —