Tarih: 26.01.2023 12:50

CHP Gölcük Uğur Mumcu’yu Andı ‘ASLA UNUTMAYACAĞIZ’

Facebook Twitter Linked-in

Cumhuriyet Halk Partisi Gölcük İlçe Örgütü 24 Ocak 1993 tarihinde öldürülen Araştırmacı-Gazeteci Uğur Mumcu’nun 30. vefat yıldönümünde anma programı düzenledi. CHP’liler Değirmendere Yüzbaşılar da bulunan Uğur Mumcu Parkı’na Uğur Mumcu, İsmail Cem, Gaffar Okkan ve tüm Devrim Şehitleri için karanfil bırakarak, saygı duruşunda bulundu.

Programa CHP Kocaeli Milletvekili Aday Adayı İsmet İşeri, Eski Değirmendere Belediye Başkanı Ertuğrul Akalın, İlçe Yönetimi, CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Mine İşeri, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Metehan Aydın, Gençlik Kolları Üyeleri, Partililer, ADD Gölcük Şubesi Başkanı Cemil Özbaş ve davetliler katılım sağladı.

Uğur Mumcu Parkı’na karanfil bıraktılar

CHP İlçe Gençlik Kolları Başkanı Metehan Aydın, gerçekleştirilen program hakkında, ‘Araştırmacı-Gazeteci Uğur Mumcu’nun 24 Ocak 1993 tarihinde haince katledilmesinin 30’uncu ölüm yıl dönümünü için partilerimizle bir araya geldik. Parti Okulu Eğitmenimiz Hüseyin İşeri’nin anlatımıyla gerçekleştirdiğimiz program sonrası Uğur Mumcu Parkı’nda; Uğur Mumcu, Gaffar Okkan, İsmail Cem ve tüm devrim şehitlerimiz için saygı duruşunda bulunarak anma programımızı gerçekleştirdik. Uğur Mumcu’yu ve tüm devrim şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anıyoruz’ dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —