Tarih: 19.07.2022 19:09

CHP Halkla İlişkiler Masası Komisyonu Kuruldu DUAYENLER GÖREVDE

Facebook Twitter Linked-in

CHP Halkla İlişkiler Masası Komisyonu Kuruldu

DUAYENLER GÖREVDE

Cumhuriyet Halk Partisi Halkla İlişkiler Masası Kurucusu Mehmet Zeki Aydın ve beraberindeki ekip geçtiğimiz gün Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Nurettin Şenemre’yi ziyaret ederek, amaç ve hedefleri hakkında bilgi verdi.

Ziyarette CHP Halkla İlişkiler Masası Kurucusu Mehmet Zeki Aydın, Grup Yöneticileri; Eski İl Yöneticisi Milletvekili Adayı Sadettin Yazıcıoğlu, Eski İlçe Yöneticisi Sinan Demir ve Eski Sendikacı İrfan Batmazoğlu yer aldı.

‘CHP ve Devrimci Harekette olan dostlarla tek tek görüşüyoruz’

CHP Halkla İlişkiler Masası Kurucusu Mehmet Zeki Aydın ve Grup Yöneticileri ziyarette yaptığı açıklamada şunları söyledi: ‘CHP Halkla İlişkiler Masası olarak uzun bir süredir partimizin eski yöneticilerini bir araya toplamak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 70’li yıllardan gelen CHP ve Devrimci Harekette olan dostlarla tek tek görüşüyoruz. Ülkemizin içinde bulunduğu durumu görüşüyor ve fikir alışverişi yapıyoruz. Bu çalışmamızdan olumlu yönde gelişmeler aldık. Bizler oluşturduğumuz Grup ile çeşitli ziyaretlerimizi yapıyoruz. Çalışmalarımızın başarılı olduğunu, partimize fayda sağlayacağımızı düşünüyoruz.’

‘Erken seçim olursa çalışmalarımızı daha da hızlandırmamız gerekiyor’

Açıklamalarını sürdüren Aydın ve Grup Yöneticileri, ‘Şu anda halkımızın önemli bir kısmı erken seçimin olmasını istiyor. Eğer erken seçim olursa çalışmalarımızı daha hızlandırmamız gerekiyor. Ekibimize takviye yapabilir, bu sayede de daha etkili çalışmalar ortaya koyabiliriz. Bu yüzden gençleri aramıza almamız gerekiyor. Siz değerli Basınımızın da desteğini bekliyoruz. Hedefimiz ve inancımız Gölcük’te yüzde yüz başarılı olmak’ dedi.

‘Altılı Masanın çalışmalarını önemsiyoruz’

Grup Yöneticileri son olarak, ‘Bu başarıyı sağlayacak değerli kadrolar var. Hedefimiz o kadroları bir araya getirmektir. Ülkemizin geldiği noktada altılı masanın çalışmalarını önemsiyoruz. Muhalefet ve iktidar için altılı masanın bir araya olması önemli. Bir diğer amacımızda daha geniş kitlelere ulaşmak. Bunun içinde çok çalışmamız gerektiğini farkındayız. Bizler küslükleri bitirip, Cumhuriyeti Halk Partisi çatısı altında bir arada olacağız’ diyerek açıklamalarını tamamladı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —