Tarih: 23.05.2021 11:59

CHP İl Başkanı Harun Yıldızlı ‘YEREL GAZETELER DESTEKLENMELİ’

Facebook Twitter Linked-in

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı gazetemizi ziyaret etti. Gölcük’te bir dizi ziyaretlerde bulunan Yıldızlı’nın gazetemizi ziyaretine İlçe Başkanı Fikret Gürel, Eski İlçe Başkanları İsmet İşeri, Fahrettin Büyükoğlu ve Caner Uzuner’in yanı sıra ilçe ve ilçe yönetim Kurulu üyeleri de katıldı. Yerel basının demokrasi ve yerel sorunların dile getirilmesi açısından önemli bir görev üstelendiklerini ifade eden Yıldızlı, zor şartlar altında hizmet veren yerel gazetelerin varlıklarını sürdürebilmesi için mutlaka desteklenesi gerektiğini belirtti.

“Mağdur olan tüm esnaf gruplarına yardım yapılmalı ve mutlaka desteklenmeli”

Pandemi döneminde de yerel basının toplumun bilinçlendirilmesi konusunda önemli ve başarılı görevler üstlendiklerini ifade eden Harun Yıldızlı, “ Türkiye’de kötü yönetilen ekonomi birçok sektörü olumsuz etkiledi.  Binlerce insan işsiz kaldı, iş yerleri kapandı. Mağdur olan tüm esnaf gruplarına yardım yapılmalı ve mutlaka desteklenmeli. Bizlerde sürekli vatandaşlarla bir araya geliyoruz, onları dinliyoruz. Bizlere anlattıklarını da genel merkeze iletiyor. Sorunların dile getirilmesine katkıda bulunduğumuz gibi bölgemizde de yerel basın sayesinde bunları toplumla paylaşıyoruz” dedi.

Başkan Yıldızlı tüm gününü ilçemize ayırdı

Gölcük Haber Gazetesi’nin 35 yıl gibi çok önemli ve uzun bir süre yayınlarını sürdürmesinin aynı zamanda hem başarı hem de istikrarın bir örneği olduğun belirten CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı gazetemizi gezdi. Arkadaşlarınızla sohbet ederek çalışmalarımızda başarılar dileyerek Gölcük’teki ziyaretlerinde beraberindeki heyetle birlikte devam ederek tüm gününü ilçemize ayırdı.  




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —