Tarih: 02.10.2022 11:56

CHP İlçe Başkanı Fikret Gürel, EMEKLİLERE SEYYANEN ZAM YAPILMALI

Facebook Twitter Linked-in

CHP İlçe Başkanı Fikret Gürel,

EMEKLİLERE SEYYANEN ZAM YAPILMALI

Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Fikret Gürel, yaptığı açıklamada ülke ve yerel gündemi değerlendirdi. Emeklilere seyyanen zam verilmesi gerektiğini belirten Başkan Gürel, ‘Emeklilere Seyyanen zam yapılmalı’ dedi.  

‘Emeklilerimizin içi ferah olsun’

Emeklilerin uzun zamandır maaşlarına seyyanen zam yapılması isteğini değerlendiren Başkan Gürel, ‘Emeklilerimiz maaşlarına Seyyanen Zam yapılmasını istiyor. İktidarda bu konuda kulağını tıkıyor. Emeklilerimize enflasyon oranında verilen zam haksızlıktır. Emeklilerimiz Seyyanen zam ile rahat bir nefes alabilir. Aksi halde emekli maaşları arasındaki adaletsizlik daha da artar. Bu yüzden emeklilerimizin içi ferah olsun. Nasıl ki iktidar Sayın Genel Başkanımızın bayram promosyonlarının verilmesi ve emekli maaşlarına zam yapılması konusundaki söylemini yerine getirdiyse, emeklilerimiz CHP ve Millet İttifakı iktidarında tüm isteklerine kavuşacak’ dedi.

‘Bu birlikteliği asla bozamayacaklar’

Açıklamalarını sürdüren Başkan Gürel, ‘6’lı Masa konusunda iktidarın rahatsızlığı ortada. 6’lı Masa ülkemizin geleceği için bir arada bulunuyor. Bu birlikteliği görenler 6’lı Masa’nın içine fitne atmaya çalışıyorlar. Ülkemiz için, halkımız için bu birlikteliği asla bozamayacaklar. Çünkü AKP ve Cumhur İttifakının ülkemize vereceği hiçbir katkı kalmamıştır. Yalanlarla, iftiralarla halkımızı kandırıp, oy almaya çalışanlar seçimde hüsrana uğrayacaktır. Bizler devamlı sahada olarak hem partimize hem de Millet İttifakına olan teveccühü fazlasıyla hissediyoruz’ ifadelerine yer verdi.

 ‘Devlet esnafları vergi, fatura ya da kira konusunda mutlaka desteklemeli’

Başkan Gürel son olarak, ilçe gündemi ve çalışmaları hakkında bilgi verdi. Gürel, ‘CHP Gölcük İlçe Örgütü olarak çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. Sayın Genel Başkanımız Kocaeli’yi ve Gölcük’ü önemsiyor. Bizlerde bu bilinçle çalışmalarımızı hem sahada hem de tüm Örgüt birimimizle sürdürüyoruz. Gölcük’te esnaflarımız çok zor durumda. Esnaflarımız ay sonunu getirmekte zorlanıyor. İlçemizde de dikkat ederseniz bazı esnaflarımız dükkanlarını kapatmak zorunda kalıyor. Devlet esnafları vergi, fatura ya da kira konusunda mutlaka desteklemeli. Vatandaşlarımızda aynı esnaflarımız gibi ağır ekonomik koşullar altında eziliyor. Vatandaşlarımız ve esnaflarımızla konuşmalarımızda bize ilk olarak ekonomiden dert yanıyorlar. İkinci önemli konu Mülteciler. Ülkemiz iktidarın yanlış politikaları neticesinde mülteci kampına dönmüş durumda. Mülteciler mutlaka ülkelerine dönmeli. Ülkemizin geleceğini ilgilendiren bu sorunu da iktidarımızda doğru politikalar ile çözeceğiz’ dedi.

‘HDP Legal Parti değilse neden kapatılmıyor?’

CHP İlçe Başkanı Fikret Gürel, ‘Partimizi ve Millet İttifakını terör unsurları ile bir arada tutmaya çalışanlar öncelikle kendi geçmişlerine baksın. Bu halk Habur rezaletini, Megri Megrileri, Kalaşnikoflarla ülkemize sokulan teröristleri daha unutmadı. Bizi HDP konusunda suçlayanlar öncelikle şuna cevap versin. HDP Legal parti değilse neden kapatılmıyor? Zamanında HDP’yi demokrasi ile adlandıranlar bugün komik duruma düşüyorlar. Şunu herkes çok iyi bilsin; Cumhuriyet Halk Partisi ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün partisidir. Ülkemize de bırakılan en güzel miraslardan birisidir. Dolayısıyla partimizi ve Millet İttifakını terör ile bağdaşlaştırma çabaları zavallılıktır. Ülkemiz Allah’ın izni ile CHP ve Millet İttifakı iktidarı ile yeniden ayaklanacak, Atatürk’ün ilkeleri ile mutlu yarınlara ulaşacaktır’ diye konuştu.

Haber: Arif ÖZTOK




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —