Tarih: 22.08.2022 13:40

CHP İlçe Başkanı Fikret Gürel, ‘GÖLCÜK İZMİT ARASI TRAFİĞE ÇÖZÜM BULUNMALI’

Facebook Twitter Linked-in

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanı Fikret Gürel, yaptığı açıklamada seçime hazır olduklarını, ‘Seçime bu Pazar olacakmış gibi hazırız’ dedi. Başkan Gürel ayrıca, ‘Gölcük İzmit arası trafiğe çözüm bulunmalı’ diyerek, yaşanan soruna değindi.

‘Halkımızın Millet İttifakına olan güveni ortada’

İlçemizdeki çalışmaları hakkında bilgi veren CHP İlçe Başkanı Fikret Gürel,  şunları söyledi: ‘CHP Gölcük İlçe Örgütü olarak tüm birimlerimize yoğun çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Seçimlere hazırlanmak adına tüm çalışmalarımızı yaptık. Okul Sorumlularımıza, Sandık görevlilerimize eğitimleri verdik. Cumhuriyet Halk Partisi olarak bu Pazar seçim olacakmış gibi tüm hazırlıklarımızı tamamlamış durumdayız. Halkımızın Millet İttifakına olan güveni ortada. İktidar partisinin 20 yılda ülkemize verdiği hasar ortadadır. Tek adam rejimi Türkiye’yi bir uçuruma sürüklemiştir. Bu yüzden önümüzdeki seçimlerde halkımızın Millet İttifakına ve partimize olan ilgisini hep birlikte göreceğiz. Halkımız değişim istiyor. Yaşadıkları sorunların çözülmesini bekliyor. Ekonomi olarak vatandaşlarımız çok zor bir süreç yaşıyor. Esnaflar çok sıkıntıda. Bu yüzden artık ülkemizde iktidarın değişeceği ortadadır. Bu yüzden ilk seçimde zafer Millet İttifakının olacak’ diye konuştu.

‘Gölcük İzmit arasındaki trafik yoğunluğu vatandaşları bıktırmış durumda’

İlçemiz trafiğine de değinen Başkan Gürel, ‘Gölcük İzmit arasındaki trafik yoğunluğu vatandaşlarımızı bıktırmış durumda. Özellikle sabah ve akşam saatlerinde artan yoğunluk dikkat çekiyor. D-130 Karayolu’nda battı-çıktı projesinin yapılması gerekiyor. Diğer ilçelerde battı-çıktı projeleri yapılmış durumda ve artık Gölcük’te de bu proje hayat bulmalı. Ayrıca Karamürsel İzmit arasına mutlaka raylı sistem koyulmalı. Bunlar doğru uygulandığı takdirde yapılmayacak projeler değil’ dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —