Tarih: 26.05.2023 13:23

CHP İlçe Başkanı Fikret Gürel, ‘HALKIMIZI OY VERME YÖNÜNDE İKNA ETMELİYİZ’

Facebook Twitter Linked-in

CHP İlçe Başkanı Fikret Gürel,

‘HALKIMIZI OY VERME YÖNÜNDE İKNA ETMELİYİZ’

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gölcük İlçe Başkanı Fikret Gürel, 28 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçimleri öncesi açıklamalarda bulundu. Gürel, ‘Sayın Genel Başkanımızı Cumhurbaşkanı seçmek için halkımızı oy verme yönünde ikna etmeliyiz’ dedi.

‘Mevcut oyumuzun üzerine çıkmalıyız’

Başkan Gürel, “Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimleri kapsamında, seçim tarihinin 14 Mayıs olarak açıklanmasının öncesinde bizler milletvekili aday adaylarımız ile birlikte sahada çalışmalarımıza başladık. Halkımızla, esnafımızla, gençlerimiz ve yaşlılarımızla yaptığımız görüşmelerde değişim isteğinin artık ciddi şekilde dillendirildiğini gördük. 14 Mayıs seçimlerine kadar sürdürdüğümüz çalışmalar kapsamında, seçimin neticesini ikinci tur olarak aldık. Halkımız ilk turda adayı belirlemediği için yarın yeniden sandıklara gideceğiz ve oyumuzu kullanacağız. Partimiz Genel Başkanı ve Millet İttifakımızın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nu 13. Cumhurbaşkanı olarak seçmek için sandıklara gitmeli, oyumuzu korumalı, mevcut oyumuzun üzerine çıkmalı ve özellikle sandığa gitmeyen halkımızı oy verme yönünde ikna etmeliyiz’ diye konuştu.

‘Çok güzel günler bizleri bekliyor’

‘Seçimin son gününe kadar karşı ittifakın karalama ve iftira kampanyalarına maalesef şahit olduk’ diyen Gürel, açıklamalarına, ‘Bizler onların bu karalama ve iftiralarına cevap vermeden sadece işimize baktık ve seviyeli bir siyaset yaptık. Cumhurbaşkanlığı seçimini kazandıktan sonra ülkemiz için daha rahat ve daha huzur dolu günleri hep birlikte, 85 milyon vatandaşımızla getireceğiz. Tüm halkımız müsterih olsun ki çok güzel günler bizleri bekliyor. Hiç kimseyi ayrıştırmadan, kardeşçe yaşayacağımız bir Türkiye için hep birlikte Pazar günü sandığa giderek Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu seçelim’ diyerek açıklamalarını tamamladı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —