Tarih: 25.02.2022 13:26

CHP İlçe Başkanı Fikret Gürel, ‘YARIN SEÇİM OLACAKMIŞ GİBİ HAZIRIZ’

Facebook Twitter Linked-in

CHP İlçe Başkanı Fikret Gürel,

‘YARIN SEÇİM OLACAKMIŞ GİBİ HAZIRIZ’

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gölcük İlçe Başkanı Fikret Gürel, ilçe ve ülke gündemi hakkında açıklamalarda bulundu.  Gölcük İlçe Örgütü olarak 363 Sandık Görevlisi ve yedeklerinin seçildiğini, Mahalle Temsilciliklerinde yetkili isimlerin belirlendiğini belirten Başkan Gürel, ‘Yarın seçim olacakmış gibi hazırlıklarımızı sürdürüyoruz’ dedi.

“Hem Partimiz hem de Millet İttifakı olarak yoğun bir çalışma içindeyiz”

2023 seçimlerine ya da olası bir erken seçime bugünden hazır olduklarını vurgulayan CHP İlçe Başkanı Fikret Gürel, ‘Cumhuriyet Halk Partisi Gölcük İlçe Örgütü olarak seçimlere bugünden hazır olduğumuzu belirtmek isterim. Hem Partimiz hem de Millet İttifakı olarak yoğun bir çalışma içindeyiz. Bizler çalışmalarımız kapsamında hem esnafımızın hem de halkımızın yanında olarak, sıkıntılarını bire bir dinliyor, not ediyor ve ilgili mercilere iletiyoruz. Halkımızın son dönemde yaşadıkları sıkıntıları göz önüne aldığımızda tercihlerinin Millet İttifakına yöneldiği artık ortadadır. Bunu iktidarın birçok kesimi de artık kabul etmektedir. Bu yüzden Cumhuriyet Halk Partisi’nin ülkemizin ve halkımızın sigortası olduğunun bilinci içindeyiz’ diye konuştu.

“Cumhuriyet Halk Partisi ve Millet İttifakı iktidar olmaya geliyor’

Açıklamalarını sürdüren CHP İlçe Başkanı Fikret Gürel, ‘Seçim çalışmalarımızı yoğun bir şekilde devam ettiriyoruz. Bu kapsamda Gölcük’te 363 Sandık Görevlimizi ve yedeklerini seçtik. Mahalle Temsilciliklerinde yetkili isimler belli oldu. Bu da şunu gösteriyor. Halkımız nasıl bize güveniyorsa bizlerde halkımızın bu güvenine layık olmak için var gücümüzle çalışmalarımıza devam ettiriyoruz. Şunu herkes iyi bilsin ki Cumhuriyet Halk Partisi ve Millet İttifakı iktidar olmaya geliyor’ dedi.

“%25’lik indirim yeterli değil”

Başkan Gürel son olarak artan faturalara değinerek 1 Mart’tan itibaren geçerli olan Elektrikte uygulanacak %25’lik indirimin yeterli olmadığını ifade ederek, “Elektrik ve Doğalgaza %100’ün üzerinde yapılan zammın ardından  gelen tepkilerin ardından 1 Mart’tan itibaren geçerli olacak olan %25’lik indirim kabul edilir değil. Birde zamlar yapılacağı zaman hemen uygulanırken indirim söz konusu olduğu zaman bunun için neden bir tarih belirleniyor. Uygulama hemen başlayabilirdi. Esnaf ziyaretlerimizde ve halkımız ile yapmış olduğumuz görüşmelerde herkes yüksek faturalardan dert yanıyor. Esnafımız ve vatandaşlar yüksek faturalardan artık çok yoruldu” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —