• BIST 100

    15811,65%0,39
  • DOLAR

    43,98% 0,07
  • EURO

    51,19% 0,02
  • GRAM ALTIN

    7317,20% 0,83
  • Ç. ALTIN

    11964,95% 0,00

CHP İlçe Başkanı Fikret Gürel’e tebrik ziyaretleri başladı BAŞKAN SEZER VE AK PARTİ TEBRİK ETTİ

GÜNDEM 31.12.2019 12:16:24 0
CHP İlçe Başkanı Fikret Gürel’e tebrik ziyaretleri başladı BAŞKAN SEZER VE AK PARTİ TEBRİK ETTİ

CHP İlçe Başkanı Fikret Gürel’e tebrik ziyaretleri başladı

BAŞKAN SEZER VE AK PARTİ TEBRİK ETTİ

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen ve İlçe Yönetimi geçtiğimiz gün Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanı Fikret Gürel’e tebrik ziyaretinde bulundu.

Geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirdikleri CHP İlçe Kongresi’nde başkan seçilerek, görevine başlayan Fikret Gürel ve Yönetimine tebrik ziyaretleri de başladı. Geçtiğimiz gün Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen ve Yönetimi Başkan Gürel ve yeni yönetimini ziyaret ederek, tebriklerini iletti.

Gürel, ‘Hepimizin ortak hedefi Gölcük’

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren CHP İlçe Başkanı Fikret Gürel, açıklamasında, ‘Bizleri bu ziyaretle çok mutlu ettiniz. Bizi ilk kutlayan sizler oldunuz. Kongremize gelen arkadaşlara çok teşekkür ederim. Bu zamana kadar birlik ve beraberlik içerisinde geldik. Bundan sonra da inşallah hep birlikte devam edeceğiz. Vatandaşlarımızın gözünde ana muhalefetiz ama doğruya doğru demesini bilen, yanlışa da uyarı niteliğinde ikazlarda bulunan bir yapıya sahibiz. Doğruya yanlış demek bizim kitabımızda yazmaz. Hepimizin ortak hedefi Gölcük. Dolayısıyla destek olmaya her zaman hazırız. Bunu da her zaman belirttik. O zaman atama ile gelmiştik, şimdi seçilerek geldik. Darısı Çetin kardeşimin başına. Ben tekrar ziyaretinizden ötürü teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 Seymen, ‘Allah yar ve yardımcınız olsun’

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen, “Biz de hayırlı olsun diyoruz. Kongrenize katılım sağladık. Güzel geçtiğine inanıyoruz. Ortak sevdamız Gölcük, Gölcük için uğraş veriyoruz. Bu bağlamda da Fikret başkanla kaderimiz bir. Kendisiyle aynı zamanlarda başkanlık tebliğ edildi. Fikret başkan bir adım öne geçti. Biz de biliyorsunuz görev istenmez, verilir. Biz de bu bağlamda daha iyi yapabilmek için kim aday gösterilirse onun arkasında hizmete devam edeceğiz. Ben bu görevi hizmet olarak görüyorum. Bizde makam, mevki, koltuklar önemli değil. Önemli olan Gölcük’e, partiye hizmet etmektir. Bu anlamda yeni seçilen arkadaşlara, eski yönetimdeki arkadaşlara hayırlı olsun diyorum. Allah yar ve yardımcınız olsun” dedi.

Sezer, ‘Siz değerli dostuma başarılar ve muvaffakiyet diliyorum’

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, ziyarette yaptığı konuşmada, “Kongrenizin evvela size ve yönetim kuruluna seçilen arkadaşlara hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Başarılar ve muvaffakiyet diliyorum. Bizim ortak paydamız Gölcük. Hepimiz Gölcük açısından olabilecek ne kadar olumlu koşul varsa çalışıyoruz. Siyasi partiler, demokrasinin olmazsa olmazı. Muhalefet elbette vazifesini yerine getirecek. Ancak benim görebildiğim; Gölcük’te özellikle yapıcı bir şekilde katkı sağlayabilmek, fikri anlamda katkı yapabilmek söz konusu. Fikret başkanımın bizim açımızdan ayrı bir özelliği var; hem köylümüz hem de sınıf arkadaşımız. Bu yönüyle de ayrıca bir memnuniyet duyduğumuzu söylemek isterim. Gölcük açısından olumlu icraatlar ve bizi de doğru şekilde motive edecek eleştiriler olacağının umudundayım. Bu zamana kadar böyle oldu, bundan sonra da böyle olacağını düşünüyorum. Ben yeni dönemin hem kendisine hem de yeni seçilen arkadaşlara hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” diyerek konuşmasını tamamladı. Ziyaret karşılıklı sohbetin ardından sona erdi.  

RAMAZANDA SAĞLIK PROGRAMI İZMİT KENT MEYDANI’NDA VATANDAŞLARLA BULUŞTU

BAKAN KACIR’DAN BÜYÜKŞEHİR’E ZİYARET

GÖLCÜK NECATİ ÇELİK’TE "AÇIK KAPI" DÖNEMİ

6 PROJEYE 32 MİLYON BÜTÇE!

ARIZAN VAR AMA YOLUN YOKSA ..

YENİ TRAFİK CEZALARI YETERLİ Mİ ?

TOPLUM NEREYE GİDİYOR

DUYARLILIK VE HIZ 

KULİSTE MUHABBETLER...

ZİRAATÇILAR, BAŞKAN BÜYÜKAKIN’I ÇAY İÇMEDEN BIRAKMADI

SALMAN “HAYALET ÜRÜN SATIŞLARINA KARŞI TÜKETİCİ DİKKATLİ OLMALI”

ŞAHİN KARDEŞLERDEN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

ÇOCUKLAR RAMAZAN AYININ ÖNEMİNİ KARAGÖZ VE HACİVAT İLE ÖĞRENİYOR

TREN RAYLARINDA YHT’NİN ÖNÜNEATLADI

POTANIN 12 DEV ADAMI: “BURASI ARTIK BİZİM EVİMİZ”

İYİLİK KILAVUZU'NDA ONLAR "BAŞ TACI" OLDU

TEMAD GÖLCÜK, ÇOCUKLARLA İFTAR YAPTI

DEĞİRMENDERE SAHİLİNE DALGA KIRICI SET

BÜYÜKAKIN “SOKAKTA AÇ KİMSE KALMASIN”

GÖLCÜK MART AYI MECLİSİNDE 2 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLDÜ

KEMAL YILMAZ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

AK PARTİ VE SEDAŞ’TAN KOCAELİ İÇİN YATIRIM VE KOORDİNASYON TOPLANTISI

KOCAELİ’DE SPOR BÜYÜKŞEHİR’LE HAYAT BULUYOR

ZEHİR TACİRLERİNE BÜYÜK DARBE

KOCAELİ SAĞLIK YÖNETİMİ İFTARDA PERSONELLE BİR ARAYA GELDİ

GEBE OKULU’NDAN ANLAMLI MEZUNİYET!

BAŞİSKELE'DEN SURİYE'YE UZANAN İFTAR SOFRASI

KARTEPE’DE RAMAZAN BİR BAŞKA GÜZEL

KOCAELİ’NİN GELECEĞİ BİLGİEVLERİ’NDE ŞEKİLLENİYOR

50 YAŞTAN SONRA KOLON KANSERİ RİSKİ ARTIYOR

Yükleniyor

DEĞİRMENDERE SAHİLİNİN ESTETİK GÖRÜNÜMÜ GÜÇLENDİ

Değirmendere’de Çift Bıçakla dehşet saçtı

Atamız Değirmendere’de anıldı

Değirmendere sahiline yeni yaya geçiş köprüsü

Gölcük Belediyesi’nden Deliloğlu Caddesi’ne Hız Kesici Düzenlemesi

Kuruçeşme Camii Halıcı 4-6 Yaş Kur’an Kursu’nda yeni dönem kayıtları devam ediyor SUCU: “ÇOCUKLARIMIZI HEM MANEVİ HEM SOSYAL YÖNDEN GELİŞTİRİYORUZ”

Değirmendere Kayık Çekek Yeri yoğun katılımla tanıtıldı GÖLCÜK’E DEĞER KATAN PROJE

Değirmendere’de 30 Ağustos Zafer Bayramı coşku ile kutlandı

Değirmendere Atatürk Mahallesi, 585 Ada Sitesi sakinlerinden anlamlı etkinlik ÇOCUKLARA HEM TEMİZLİK HEM GÜVENLİK BİLİNCİ KAZANDIRILDI

Değirmendere Çınarlık Meydanı’nda Küptaş Tamiratı ile Zemin Yenilendi

SALMAN “HAYALET ÜRÜN SATIŞLARINA KARŞI TÜKETİCİ DİKKATLİ OLMALI”

EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİNE ZAM YOK!

BAŞKANI ZEYTİNOĞLU 2025 YILI BÜYÜME ORANINI DEĞERLENDİRDİ

KOCAELİ ÇİFTÇİSİ BÜYÜKŞEHİR’LE HEP GÜÇLÜ

1 TRAMVAY ARACI AYNI ANDA 600 YOLCU TAŞIYACAK

“GÖNÜL COĞRAFYAMIZI YALNIZ BIRAKMAYIN”

HAT 250 YARIN SON KEZ YOLA ÇIKIYOR

KOTO’DAN AB FONLARINA YÖNELİK PROJE YAZMA EĞİTİMİ

BRİSA İZMİT FABRİKASI “GEÇİCİ ÜRETİM, BAKIM VE AMBAR YÜKLEME İŞÇİSİ” İSTİHDAM EDECEK

GÖLCÜK BELEDİYESİ’NDEN ARICILIK KURSİYERLERİNE KOVAN DESTEĞİ

Başkan Özlü’den Başiskele’deki Yol Çalışmalarına Yakın Takip

1 Mart Vapur İskelesi Otoparkı nefes aldırdı

Büyükşehir’den trafiği rahatlatacak bir adım daha

Geleceğimizin teminatı gençler için 17. Bilgievi Körfez İlçesi’nde açıldı BAŞKAN BÜYÜKAKIN: “ESERİ OLMAYANIN YERİNDE YELLER ESER”

Başiskele Yeniköy Termal Tesis gün sayıyor; KOCAELİ, YAKINDA TERMALİ İLE DE ANILACAK

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 24 18 2 4 40 58
2.FENERBAHÇE A.Ş. 24 15 0 9 31 54
3.TRABZONSPOR A.Ş. 24 15 3 6 20 51
4.BEŞİKTAŞ A.Ş. 24 13 4 7 16 46
5.GÖZTEPE A.Ş. 24 11 4 9 11 42
6.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 24 11 7 6 16 39
7.SAMSUNSPOR A.Ş. 24 7 6 11 -2 32
8.KOCAELİSPOR 24 8 10 6 -4 30
9.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 24 7 9 8 -10 29
10.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 24 6 9 9 -4 27
11.CORENDON ALANYASPOR 24 5 8 11 -4 26
12.NATURA DÜNYASI GENÇLERBİRLİĞİ 24 6 12 6 -6 24
13.HESAP.COM ANTALYASPOR 24 6 12 6 -14 24
14.TÜMOSAN KONYASPOR 24 5 11 8 -10 23
15.İKAS EYÜPSPOR 24 5 12 7 -16 22
16.KASIMPAŞA A.Ş. 24 4 12 8 -15 20
17.ZECORNER KAYSERİSPOR 24 3 10 11 -25 20
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 24 3 17 4 -24 13