Tarih: 08.09.2023 12:52

CHP İlçe Başkanı Mehmet Uzuner ve Yönetimi ZİYARETLERE BAŞLADI

Facebook Twitter Linked-in

CHP İlçe Başkanı Mehmet Uzuner ve Yönetimi

ZİYARETLERE BAŞLADI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanı Mehmet Uzuner ve Yönetimi gerçekleştirdikleri kongrelerinin ardından ilçemizde bulunan Kurumları ziyaret etti.

Başkan Uzuner ve Yönetimi Gölcük ilçe Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert’i, İlçe Sağlık Müdürü Yusuf Çolular’ı ve Gölcük Belediyesi Zabıta Müdürü Erdinç Yazıcı’yı makamlarında ziyaret etti.

Yeni eğitim dönemi öncesi başarı dileklerini ilettiler

CHP Gölcük İlçe Başkanı Mehmet Uzuner ve Yönetimi okulların başlamasına kısa süre kala Gölcük ilçe Milli Eğitim Müdürü Cafer Tayyar Mert’i ziyaret ederek okullar ve yeni eğitim dönemi hakkında bilgi aldı. Müdür Mert, ilçe Başkanı Uzuner ve ekibine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, başarılar diledi. Başkan Uzuner ilçe Milli Eğitim Müdürü Mert’e başarılar diledi.

Zabıta Haftalarını kutladılar

CHP İlçe Başkanı Mehmet Uzuner ve Yönetimi  Zabıta haftası nedeniyle Gölcük Belediyesi Zabıta Müdürü Erdinç Yazıcı’yı ziyaret etti. Başkan Uzuner, ‘Bireyde her işin başı sağlık iken toplumda her işin başı güvenliktir, huzurdur. Şayet insanlarımız can ve mal güvenliğinden emin bir şekilde hayatını sürdüremiyorsa diğer hiçbir şeyin önemi yoktur. Hemşehrilerimizin huzuru, sağlığı ve güvenliği için çalışan başta siz olmak üzere tüm Zabıta arkadaşlarımızın Zabıta Haftasını kutluyorum’ dedi. Gölcük Belediyesi Zabıta Müdürü Erdinç Yazıcı nazik ziyaretlerinden dolayı CHP ilçe Başkanı Mehmet Uzuner ve yönetimine teşekkür etti.

İlçe Sağlık Müdürü Dr. Çolular’ı ziyaret ettiler

Gölcük CHP ilçe Başkanı Mehmet Uzuner ve yönetimi Halk Sağlığı haftası nedeniyle İlçe Sağlık Müdürü Yusuf Çoluları ziyaret etti. Başkan Uzuner, ‘Ülkemizde 2001 yılından başlayarak, her yıl 3-9 Eylül tarihleri arası Halk Sağlığı Haftası olarak kutlanmaktadır. Bu haftanın Halk Sağlığı Haftası olarak kutlanmasındaki amaç halk sağlığının ve koruyucu sağlık hizmetlerinin önemine ve bu alanda yapılan çalışmalara dikkat çekmek ve farkındalık oluşturmaktır. Bizde CHP olarak Halk Sağlığı Haftası nedeniyle sizleri ziyaret ederek farkındalık yarattığımıza inanıyorum. Halk Sağlığı haftamız kutlu olsun’ diye konuştu.

Çolular, Uzuner ve Yönetimine teşekkür etti  

Uzuner ve Çolular  Değirmendere’de yapımı devam eden Devlet Hastanesi ve ilçemizde devam eden diğer sağlık çalışmalarıyla ilgili bilgi  paylaşımında bulunup karşılıklı görüş alışverişiyle program sona erdi. Nazik ziyaretlerinden dolayı CHP İlçe Başkanı Mehmet Uzuner ve Yönetimine teşekkür etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —